Wszystko od 1zł, koniec bazarku w środę, 18 listopada. Koszt przesyłki każdej rzeczy oprócz półeczki to 5zł, półka ze względu na rozmiary 10zł.
1. Złoty pasek, w którym wystąpiłam jako Mariolka na dres party. Długość paska włącznie z klamrą to 100cm.

2. Półka na drobiazgi, wymiary 30x50cm. Świetna dla zbieraczy drobnych figurek lub samochodzików

Kolczyki hendmejd dekupażowe.
3.

4.

5.

Książki uratowane przed przemiałem.
6.

7.

8.

9.

10.

11. Płyta Metalliki "Garage". Nie wiem skąd się u mnie wzięła, nie jestem pewna, czy oryginalna, bo nie ma naklejki.

12. Płyta Hey "Fire", na pewno oryginalna

13. Płyta Whitney Houston "My love is your love", oryginalna, niestety książeczka gdzieś się zapodziała:

Dodaję nowe rzeczy:
14. Spódniczka Dorothy Perkins na różowej siateczce, taka "odstająca" na boki, super ładna! Rozmiar z metki 40, ale moim zdaniem to raczej 38, na mnie leży dobrze a ja mam raczej 38. Dostałam ją od AnielkiG, która twierdzi, że już jej nie chce. Spódniczka jest bardzo ładna, więc być może też wezmę udział w licytacji

15. Koronkowa bluzeczka H&M, rozmiar z metki 38, ale faktycznie jest chyba większa. Dość krótka. Takoż od Anielki.

16. Książka na ciężki temat, podobno z przesłaniem. Dostałam w prezencie i nigdy się nie zmusiłam do przeczytania, więc nie wiem, czy ciekawa.

17. Płyta Metalliki S&M, oryginalna. Pudełko ma trochę zniszczone.

18. Świecznik na tealight, wysokość ok. 20cm. Ten płatek z lewej nie jest ułamany, tylko odgięty do tyłu.

Różne filmy na DVD.
19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.