Tosiek -Warszawa -relacja o dalszych losach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 7:48 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Kussad nagraj to koniecznie .To sa niezapomniane widoki :-)
Kiedys moi tesciowie mieli kotke i kocura ( jej syna) i te koty tak sie ze soba bawily ,ze nie mozna bylo oczu oderwac.
Popisowym numerem bylo robienie z siebie kola :D czyli dwa koty lapaly sie za barki , tylnie nogi opieraly sobie wzajemnie na brzuchach i dawaj sie turlac po calym domu .Bylo to przesmieszne :-)

Tosiek sie przypomina. Troche zaczynam sie bac .Bo nikt ale to nikt nie dzwoni .Pocieszcie mnie ,co ?
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto lis 10, 2009 10:11 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

aleś Ty niecierpliwa ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto lis 10, 2009 10:21 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Tak ślicznie piszesz na Blogu że Ktoś się w nim zakocha :) Czasem wystarczy jedno spojrzenie mimo że ktoś wcześniej marzył o kimś zupełnie innym :oops:

Filmy narazie mam jedynie Choco i Mruczusia :(

Hi, hi, hi - tytuł trzeba było przekopiować na początku tekstu i powiększyć :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 10, 2009 11:06 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Romas pisze:Tosiek sie przypomina. Troche zaczynam sie bac .Bo nikt ale to nikt nie dzwoni .Pocieszcie mnie ,co ?

Nie mam dzisiaj nastroju do pocieszania. :evil: Nikt nie dzwoni. Ani o Tośka, ani o żadnego z moich tymczasów. :twisted:
Wiem, wiem, będzie dobrze, wszystkie potfornickie znajdą domy. 8) tylko kiedy? :roll:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lis 10, 2009 12:06 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Po nocnym napadzie na syna tez mam nastrój taki sobie ale wiem że trafi swój na swego... trudniejsza była historia naszego małego :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto lis 10, 2009 16:22 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Niecierpliwa ? Tak ,byc moze. Przestraszona troche napewno ale dzielnie dalej bede wypelniac misje ratowania Toska od bezdomnosci :-)
I tak juz w poniedzialek wybieram sie z nim na szczepienie .
Powiedzcie mi tylko co ja mam z tym jego żołądkiem zrobic.Co sie polepszy to znow sie psuje. Czy to mozliwe ,ze on ma tak jelitka zjechane ?

Kussad jaki napad 8O ??
Tytul przekopiowac ! Genialne w swojej prostocie , nie wpadlam na to powiem ze wstydem :oops:

Agneska , to ja Cie wirtualnie uscisne , bo widze, ze masz naprawde duzego dola .Nie martw sie , przeciez kiedys musi sie ruszyc .

Donosze, ze Tosio przejawia coraz wieksza energie i tak dzis sie wydziczal ( piekne slowko nie ?) ,ze wpadl na moj kubek kawy i wylal.Bo ja sobie naiwnie myslalam , ze moge przy nim poleżeć , wypic kawke i poczytac.A on mial inny pomysl na relaks.
No kochaniutki jest ,poprostu czysta energia opatulona dla niepoznaki w kocie futerko :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Wto lis 10, 2009 16:27 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Opisuję wszystko w naszym wątku - podlinkowanym zdjęciu...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto lis 10, 2009 23:14 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

W blogu jest nowy bardzo ciekawy odcinek :) :1luvu:
Teraz znacznie lepiej widać gdzie są kolejne rozdziały i wygodniej się je czyta i można cofnąć się do konkretnego tematu. Możesz jedynie spróbować jak wyglądałby troszeczkę większy tytuł albo np. niebieski czy grubszy

Czy był odrobaczany? - Szaruś ma problemy z brzuszkiem i Chesterek i konieczne okazało się właśnie odrobaczenie.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro lis 11, 2009 12:16 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Dzen dobry z poludnia :-)
Wstalam skoro swit i polecialam zpsem na trening .I dopiero teraz jestem w domu :-)
A wiec Tosiek byl odrobaczany juz dwa razy .Raz u Jopop , raz u mnie.
Mysle ,ze musze jeszcze raz go odrobaczyc albo jeszcze sprobowac z podawaniem samego miesa.Lub moze macie jakas karme godna polecenia na takie delikatne jelitka.

A wiec te tytuly teraz lepiej w blogu widoczne ? Fajnie ! Kussad nie pisz do mnie takimi malymi literami , bo ja z racji wieku slepa juz jestem :-)

Wczoraj bawilismy sie z Toskiem i lapanie miska na sznurku i on z radosci az kwikal jak swinka :-)
Potem moja corka znosla go na dol i trzymajac na rekach pokazywalismy go Malutkiej.Ona go najpierw powachala po nosku a on probowal ja polizac .Oba podotykaly sie wasikami .Potem Tosiek wyciagnal do Malutkiej łape na co ona sie przestraszyla i dala dyla :-)
Taki duzy ten naszkotek Malutka a taki tchórz .No ale nic na sile.Mamy duzo czasu jak widac po stanie ilosc telefonow w sprawie Toska :-)
Ide na blog , musze sie nim zajac :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro lis 11, 2009 13:26 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Przed chwila bawilam sie z Toskiem i wymyslilam ,ze moznaby sprobowac go wyuczyc aportowania jak psa. Musze to dokladniej przetestowac. W kazdym razie psa sie uczy na dwie zabawki ,jedna sie rzuca ,pies lapie podbiega w naszym kierunku wtedy wabi sie go widokiem drugiej i ja rzuca jak sie zblizy.Mniej wiecej.
On tez nosi zabawki w pycholku ale nie dosc blisko czlowieka ,moze przywabie go druga zabawka.
Ide wyprobowac :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro lis 11, 2009 18:31 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Chwilowo nic nie wyprobowalam ,bo sie musialam zajac sprzataniem sypialnie poniewaz Tosio swinka jedna nasiusial mi na lozko.
Ja oczywiscie wiedzialam ,ze tak moze byc i zabezpieczylam lozko folia - dzieki opatrznosc za ten pomysl , bo nienawidze kociego moczu w lozku . Mysle ,ze on cos sie troche zle czuje i dlatego .Jak do jutra nie zobacze lepszego humoru to jade do wet , nie podoba jego spokoj.Wczoraj jeszcze biegal jak nakrecony a dzis slabo je i tylko by sie tulil. Ech..... moze tylko przeczulona jestem .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro lis 11, 2009 18:32 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

mialam takiego geniusza samouka Niestety za TM. Inne nie mialy zamiaru nauczyc sie albo ja pedagog kiepski. No ale powodzenia. Dom bezie mial w promocji aportujacego kota. A potem krok dalej i moze...na kaczki :wink:
TOSIU PO DOMEK WSKOCZ NA GORKE!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lis 11, 2009 18:52 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Wlasnie , moge go nauczyc aportu ,skoku pzrez pzreszkode i podawania łapy i wtedy bedzie kolejka po tresowanego kota :-)
Na kaczki tez by sie pewno nadawal ,bo tak weszy po mieszkaniu , ze nic nie ujdzie jego nosowi .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro lis 11, 2009 22:47 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Moje towarzystwo - jedno atrakcyjne drugie żywiołowe spało dziś prawie cały dzień schowane co chwilę w innej szafie... a ja się łudziłam że zobaczę jakaś wspólną zabawę...
Maleńką czcionkę można przeczytać w opcji "cytuj" - nie chciałam żeby ktoś błędnie zrozumiał naszą wymianę technicznych doświadczeń... Tytuły mogą być większe - jeszcze bardziej wyróżniałyby się :twisted: Niedawno musiałam się nauczyć nosić podwójne okulary... cóż wiek :twisted:

Bardzo ciekawy jest kolejny odcinek bloga :1luvu:
Idę spać - może jutro będzie mniej nieszczęść u koleżanek...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw lis 12, 2009 7:46 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Kolezanki , Tosio mi niedomaga :( Ide teraz do pracy na pare godzin ,bo nie mam wyjscia i odrazu potem do wet .
Bosz.....strasznie sie martwie .
Napisze cos dopiero ok 17stej .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

[poprzednia][następna]