viewtopic.php?f=1&t=100626
Koteczka we wrześniu pojawiła sie u mnie na działkach - oswojona, proludzka, strasznie zabiedzona ... ktoś ją pewnie wyrzucił

Po podkarmieniu i dojściu do siebie po sterylce poszła do nowego domku.
Przeprowadzkę dość mocno odchorowała ... niestety, po 3 tygodniach znów musiała zmienić dom.
Od środy jest na tymczasie u Catherine - chudziutka, przez 2 dni nie jadła ...
Weci zalecają zrobienie testów na FeLV/FIV i testy na "życie wewnętrzne", trzeba zrobić też porządne badanie krwi - wszystko to po to, żeby dowiedzieć się, dlaczego Milusia jest taka chudziutka, słabiutka i bez apetytu. Zamówiłam tez dla niej na odstresowanie krople Bacha.
Na koniec wypadałoby tez kicię zaszczepić ...
To wszystko trochę kosztuje

Wyszperałam trochę kocich drobiazgów (puszeczki podarowała dalia - dziękuję

Może komuś sie spodobają

1. super-wypasiony wąż - idealny do zabawy człowieka z kotem, kota z kotem i kota z sobą samym

Wąż ma ok.2 m długości, jakieś 3 cm grubości, można go tarmosić, gryźć i szarpać - dużo wytrzyma

Kwinta - 1szt
Cena za węża KUP TERAZ - 10 zł (+ 5zł przesyłka) - do zbycia 5 szt

2. puszeczki - pojemniczki na drobiazgi, np na lekarstwa albo drobne przysmaki - kot na pewno sie do niej nie włamie

Puszeczka ma rozmiar ok.15cm w najszerszych miejscach.
Kwinta - 2szt
Cena za puszeczkę KUP TERAZ - 4 zł (+5zł za przesyłkę) - do zbycia trochę tego jest

3. whiskasowa ramka do zdjęć - urocza rameczka, w którą zapakujesz zdjątko swojego pupila (wchodzi fotka 10cm x 6cm)
Cena wywoławcza - 5 zł (+ 5zł przesyłka) promocja dzisiaj 30.11. 3zł

4. whiskasowa rodzinka
Na nowy domek czekają kotki - whiskasiki

Możesz przyjąć całą rodzinkę, lub każdego kotka wedle wyboru - pomarańczowy, czerwony albo biały

Kwinta - kotek biały 8zł i czerwony 8zł
Afatima - kotek pomarańczowy 8zł
Cena wywoławcza za każdego z kotków - 8zł (+ 5 zł przesyłka) - w hurcie płacisz raz za przesyłkę

5. kultowe magnesy kitekata

Wspaniałe, do dostania tylko na rynku wtórnym

Cena wywoławcza każdego z magnesów 5zł (+ 5 zł przesyłka) - w hurcie oczywiście taniej przesyłka

Wyglądają tak (fotki niewyraźne, bo mój aparat chwyta tylko 2 wymiary

A.

B.

C.

Tam, gdzie KUP TERAZ wiadomo

Zapraszam - wybierajcie, przebierajcie ... i dokładajcie grosiki dla Miluni