No,ale

zdrowie kota najwazniejsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:a mówiłam,żeby nie panikować![]()
No,ale![]()
Tyzma pisze:trawa11 pisze:a mówiłam,żeby nie panikować![]()
No,ale![]()
no tak trawko, ale to czy się panikuje, czy nie zależy od wcześniejszych doświadczeń. Ja nie panikowałam z pękatego brzuszka i bączków i czasem rzadkiej kupy Otisha, bo - brzuszek był miękki, maluch jadł za 10 kotów, pił dużo, był żywy, dużo się ruszał i bawił. A jednak, mogłam wcześniej udać się do weta, wtedy i doprowadzenie kociaka do normy byłoby szybsze. A tak leki, górna granica normy w temperaturze, dieta.
Ponadto estre wymacała u kocia twardy brzuszek - pomyliła się, ale lepiej to sprawdzić, niż potem żałować.
amyszka pisze:Niech już będzie tylko dobrze![]()
![]()
![]()
estre pisze:Oczywiście dziś znów nie wyspana jestem.
Pobudka była o 4 rano.
Kociarstwo pojadło, wykuwetkowało się (robali dalej nie widać).
Mały od dziś powolutku będzie przechodził na Animondę kitten. (jest zachwycony, wpierdzielał równo, Prezeskowi też trochę dałam, żeby nie czuł się gorszy)
Brzuszek lepszy znacznie, ale gazy dalej są jeszcze.
Dziś ostatnia tura odrobaczania
Trochę Prezes smutny, razem ganiają, pozwalamy na trochę poufałości, ale na dzikie walki już nie.
kalair pisze:estre pisze:Oczywiście dziś znów nie wyspana jestem.
Pobudka była o 4 rano.
Kociarstwo pojadło, wykuwetkowało się (robali dalej nie widać).
Mały od dziś powolutku będzie przechodził na Animondę kitten. (jest zachwycony, wpierdzielał równo, Prezeskowi też trochę dałam, żeby nie czuł się gorszy)
Brzuszek lepszy znacznie, ale gazy dalej są jeszcze.
Dziś ostatnia tura odrobaczania
Trochę Prezes smutny, razem ganiają, pozwalamy na trochę poufałości, ale na dzikie walki już nie.
Kochana, ja tak co dzień wstaję..![]()
Animonda kitten jest bardzo dobra. A skąd bierzesz? Bo generalnie z tej nowej serii animondy kittena nie ma..
estre pisze:kalair pisze:Kochana, ja tak co dzień wstaję..![]()
Animonda kitten jest bardzo dobra. A skąd bierzesz? Bo generalnie z tej nowej serii animondy kittena nie ma..
Jak nie ma?
Animondę carny kitten kupiłam u weta w sklepiku.
estre pisze:Suchą to je Acanę razem z Prezeskiem.
Carny kitten jest lepsza, niedroga a duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 193 gości