Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 17:17 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Mała przesiedziała dni za kanapą, płakała w nocy. Nie jadła , nie piła, nie skorzystała z kuwety.

Klusek

Od: Pon sty 21, 2008 20:34

Post » Śro lis 11, 2009 17:22 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Klusek pisze:Mała przesiedziała dni za kanapą, płakała w nocy. Nie jadła , nie piła, nie skorzystała z kuwety.

:cry: :cry: biedulka i na tym zdjeciu to taka sierotka wyglada :(
krynia08

Post » Śro lis 11, 2009 21:52 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Klusek pisze:Mała przesiedziała dni za kanapą, płakała w nocy. Nie jadła , nie piła, nie skorzystała z kuwety.

to powód, żeby oddawać kicię:( ? nie rozumiem :cry:

zagubiona

Od: Wto paź 27, 2009 11:00

Post » Śro lis 11, 2009 22:34 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jesteśmy z mężem zainteresowani Biszkopcikiem- jeśli oczywiście jeszcze szuka domku. Jak nie to z chęcią przygarniemy innego maluszka. Proszę o informację który z kotków jest do zaadoptowania. Marta (Psie Pole)

mtusiek

Od: Śro lis 11, 2009 22:17

Post » Czw lis 12, 2009 11:39 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

mtusiek pisze:jesteśmy z mężem zainteresowani Biszkopcikiem- jeśli oczywiście jeszcze szuka domku. Jak nie to z chęcią przygarniemy innego maluszka. Proszę o informację który z kotków jest do zaadoptowania. Marta (Psie Pole)
HALO DOMEK CZEKA NA ODPOWIEDZ :!: :!: :!: :!:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 11:47 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze:
mtusiek pisze:jesteśmy z mężem zainteresowani Biszkopcikiem- jeśli oczywiście jeszcze szuka domku. Jak nie to z chęcią przygarniemy innego maluszka. Proszę o informację który z kotków jest do zaadoptowania. Marta (Psie Pole)

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 11:49 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze:
krynia08 pisze:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Wysłałam na PW :oops:
Nie mam dostępu do neta :oops:
Ostatnio edytowano Czw lis 12, 2009 20:45 przez Agness78, łącznie edytowano 1 raz

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lis 12, 2009 12:24 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Wysłałam na PW :oops:
Nie mam dostępu do neta :oops: jakby co to proszę o kontakt wieczorem , tel: 609 523 887
w ciągu dnia mogę nie móc odebrać telefonu :oops:
uffffffff :ok: to kciukasy,,,,,,,,,,, :D domku dzwon po kociaczka :1luvu:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 12:27 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Witam, jestem zainteresowana wraz z narzeczonym zapoznaniem się z większą ilością zdjęć Karmelka, Tosi i Sonii, z naciskiem na Karmelka. Będę we Wrocławiu w weekend i jeżeli zdecydujemy się na któregoś z tej trójki, chętnie odbiorę kotka już w niedzielę. Proszę o pilny kontakt dziś do wieczora na adres zuzanna.blasiak@gmail.com

Zuza :)

Susana

Od: Czw lis 12, 2009 10:27

Post » Czw lis 12, 2009 12:28 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Susana pisze:Witam, jestem zainteresowana wraz z narzeczonym zapoznaniem się z większą ilością zdjęć Karmelka, Tosi i Sonii, z naciskiem na Karmelka. Będę we Wrocławiu w weekend i jeżeli zdecydujemy się na któregoś z tej trójki, chętnie odbiorę kotka już w niedzielę. Proszę o pilny kontakt dziś do wieczora na adres zuzanna.blasiak@gmail.com

Zuza :)
ale sie domki posypaly :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 12:34 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

o kurcze... teraz doczytałam, że maluchy już znalazły dom :( no trudno...

Susana

Od: Czw lis 12, 2009 10:27

Post » Czw lis 12, 2009 13:15 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

a nie moze byc inny mały glucio :twisted: :?:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 13:22 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

a może KLIO :cry: :cry: BO NOWY DOMEK JĄ ODDAL :?:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 13:25 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

I KAMELEK CHYBA JESZCZE ZOSTAL ale nie wiem dokladnie :roll: :ok: :oops: pojechal jednak
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 13:42 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Zaktualizowałam Przedszkolaków.

Na adopcję nadal czekają:

U MŁODSZAKÓW:
Kazik, Balbinka, Karmelek

(i wiem że są jeszcze jakieś kotki chyba u Jessi - wysłałam PW czekam na info)

U STARSZAKÓW:
Klio i Filusia (myślę że kotki mogłyby pójść w dwupaku bo źle znoszą rozłąkę jak widać), krówkowe dziewczynki u Edytki, Lili

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]