agul-la pisze:to poczekamja dziś łaże w piżamie i ubieram się tylko na wyjście z psem. nie chce mi się obiadu gotować, a coś bym juz zjadła
to zapraszamy do nas, u rodziców pierogi ruskie

teraz już mnie nie ma, potem się zamelduję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:to poczekamja dziś łaże w piżamie i ubieram się tylko na wyjście z psem. nie chce mi się obiadu gotować, a coś bym juz zjadła
agul-la pisze:nie dręcz mnie. ja mam rybę, surówke i tylko trzeba ziemniaki obrać i odsmażyć rybe, aja nie mam na to chęci
Tyzma pisze:a ja zrobiłam omlety z cebulką, groszkiem, kukurydzą i szyneczką, a na to sosik pomidorowy. I sama zjadłam 1/16, bo jak usmażyłam ostatniego to okazało się, że tylko on został
alus1 pisze:Tyzma pisze:a ja zrobiłam omlety z cebulką, groszkiem, kukurydzą i szyneczką, a na to sosik pomidorowy. I sama zjadłam 1/16, bo jak usmażyłam ostatniego to okazało się, że tylko on został
za dobre zrobiłaś
Tyzma pisze:albo za długo ich nie robiłamtak czy inaczej muszę sobie kanapkę zrobić
alus1 pisze:Tyzma pisze:albo za długo ich nie robiłamtak czy inaczej muszę sobie kanapkę zrobić
tylko nie rób za pięknej bo Ci zjedzą
Tyzma pisze:a ja zrobiłam omlety z cebulką, groszkiem, kukurydzą i szyneczką, a na to sosik pomidorowy. I sama zjadłam 1/16, bo jak usmażyłam ostatniego to okazało się, że tylko on został
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 290 gości