K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 15:22 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kosma_shiva pisze:
Patka_ pisze:POZDROWIENIA Z PRACY ;(

eh, Patka, moi Szwabi tez dzis pracuja. A jak oni tak i ja... :(

Moze ktos chcialby dzis z nudow skoczyc na Kocimska?
Ja koncze prace o 17.30, autobusy jezdza dzis jak w niedziele i boje sie, ze bede miala problem z dostaniem sie do domu wieczorem, po 19tej...

angole tez pracuja ;(
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro lis 11, 2009 15:56 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:zdjęć jeszcze nie mam więc nie mam się na razie czym dzielić.
Odpracujemy sobotnie pranie ale to w piątek trzeba by zrobić cotygodniowe sprzątanie z odkażaniem, żeby to miało ręce i nogi.
Kredki czekają na zakończenie choroby kotów u p. Jasi.
Nadal bardzo mnie martwi przenoszenie Basieńki :(
Patka, mam do Ciebie romans koci ale zadzwonię w tej sprawie.

Nic nie musicie odpracowywać, bo pranie zrobione. Suszy się od 14.00 na rurach. Podłoga umyta, drapaki i posłanka spryskane odkażaczem.

kosma_shiva pisze:
Ja koncze prace o 17.30, autobusy jezdza dzis jak w niedziele i boje sie, ze bede miala problem z dostaniem sie do domu wieczorem, po 19tej...

Wiem, że Wislackikot ma dzisiaj przywieźć Borki, więc może przy okazji dałby towarzystwu papu i sprzątnął kuwetki, co?!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 11, 2009 16:10 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

MIszelino, w sprawie łapania Pędzelków, które nie mam pomysłu, gdzie powinny trafić [do Arwetu?]:
- czy jest szansa, żebyś sama [z Panią Krzeszowicką] je złapała w ręce i dowiozła razem z kotami z Nawojowej?
- dla Basi trzeba koniecznie coś wykreować, bo inaczej :(;
- jeśli oui, to ja mogłabym łapać koty w olkuszu, jeśli nie, to umowię się z Panią K.
- rudy kociak z krzeszowic, po szczepieniu, ok. 2,5 miesięczny będzie też szukał tymczasu, komu?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lis 11, 2009 16:13 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Amelko, mnie do auta wejdą tylko 4 transportery, nie więcej, a Aania ma 4 koty, tak że nie mogę służyć transportem dla pędzli. Niestety.
Obrazek

miszelina

Post » Śro lis 11, 2009 16:19 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Oki, się inaczej zorganizujemy. :)
Pytanie tylko, gdzie dać Pędzle?
Queen_ink, czy Twój towar z Arwetu będzie zabierany?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lis 11, 2009 16:47 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

miszelina pisze:
Odpracujemy sobotnie pranie ale to w piątek trzeba by zrobić cotygodniowe sprzątanie z odkażaniem, żeby to miało ręce i nogi.

Nic nie musicie odpracowywać, bo pranie zrobione. Suszy się od 14.00 na rurach. Podłoga umyta, drapaki i posłanka spryskane odkażaczem.

kosma_shiva pisze:

Wiem, że Wislackikot ma dzisiaj przywieźć Borki, więc może przy okazji dałby towarzystwu papu i sprzątnął kuwetki, co?!

przekazałam, zajmie się tym
Całoroczna opieka nad zwierzakami
PETSITTER KRAKÓW

Asmiszka

Od: Czw cze 18, 2009 20:04

Post » Śro lis 11, 2009 16:49 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Asmiszka pisze:
miszelina pisze:

kosma_shiva pisze:

przekazałam, zajmie się tym

byloby cudownie!! :1luvu:

Bardzo dziekuje! Bardzo prosze poglaskac ode mnie Ivke. Przyjde na Kocimska z piatek sie z nia pozegnac.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro lis 11, 2009 17:00 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Oki, się inaczej zorganizujemy. :)

Na Kocimskiej będzie wolna klatka po Ivance. Jak one nie chore, to może odrobaczyć i dać do tej klatki, a potem podejśc zaszczepić na Józefitów (jak Ivankę).
Obrazek

miszelina

Post » Śro lis 11, 2009 17:06 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Melduje sie.

Michasia odstawiona do domku. Czekali na nas z utesknieniem i na jej przyjecie wszystko bylo przygotowane. Nawet drzwi wejsciowe dostaly nowa uszczelke "zeby kici nie wialo" ;) drapaczek, przepiekna kuweta, legowisko z mieciutkim futerkiem, jedzenie - naprawde takiego przyjecia zycze kazdemu kotu.
Czekam na zdjecia z nowego domku, maja przyslac na moj email. Malutka wlazla pod szafki w kuchni (jej ulubione miejsce) i nie chciala wyjsc, ale mysle ze z czasem sie oswoi. Z kuwetki radosnie skorzystala przy nas i z wielka wprawa i zamaszyscie bardzo zagrzebywala (slychac bylo) :)
Generalnie bardzo pozytywne wrazenia. Balkon zabudowany, okna zostana osiatkowane - mamy zaproszenie do odwiedzin :)

Wislackikot przyjechal z wsparciem w postaci Moniki ;) której bardzo dziekuje za pomoc logistyczna w lapaniu kotow.
Borki pojechaly na Kocimska. Mokka do pani na tymczas. Trisza zostaje bo jej kichanie sie nam nie podoba - jutro zostanie skontrolowana u wet.
Tymczasem zawinelam ja w polarowy kocyk i spi pod koldra w lozku. Niech sie grzeje. Na razie rutinoscorbin i scanomune. I duzo ciepla. Fiona mnie zabije bo panny sie nienawidza, ale trudno. Interes chorej Triszy jest dla mnie teraz wazniejszy.

Niniejszym oznajmiam że Glus i Fumik otrzymuja z dniem dzisiejszym status rezydentów takze prosze ich juz nie oglaszac bo nigdzie nie pojda :)
...aczkolwiek nadal bedziemy tymczasowac koty AFNu w miare mozliwosci :) po powrocie ze szpitala i odbebnieniu L4 wracam.

PS. Wyprobowalismy wibrujacy krazek - na kotach rzecz jasna - sluchajcie, rewelacja! Borek probowal złapac to w zeby, ale za bardzo wibrowalo :) Cztery koty w skupieniu probowaly sie zorientowac co to u licha jest?! Widac bylo jak im mozgi paruja :) :mrgreen:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lis 11, 2009 17:24 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Oki, się inaczej zorganizujemy. :)

Klatka po tri jest wolna, Rudas ma być na dniach szczepiony i ok. poniedziałku bym go zabrała.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro lis 11, 2009 17:32 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Czyli w razie w, miejsce będzie. A jak Tri? Wypuszczasz?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lis 11, 2009 18:10 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Nie wiem czy we właściwym wątku piszę :oops:
Pewien Pan pragnie przygarnąć kota odpowiedniego dla siebie.
Zainteresował się Guliwerem z naszego schronu,jednak do Krakowa miałby bliżej i prosił mnie o kontakt krakowski :wink:
Pan mieszka w Nowym Sączu,często bywa w Krakowie.
Kot miałby możliwość wyjścia do ogrodu,chociaż niekoniecznie,dom Pana ma 200m2,to dla kota raj.
Proszę osobę,która chciałaby zaprezentować koty z Krakowa o podanie na PW nr.tel.to prześlę temu Panu.
Pozdrawiam.
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Śro lis 11, 2009 18:18 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

POleciało PW.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lis 11, 2009 21:27 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Sol moje gratulacje z powodu powiększenia stałej rodziny :) Glusiowo Fumikowej :)
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Śro lis 11, 2009 21:59 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

[poprzednia][następna]