Królewna Fanaberia czyli Kudłata Fredzia...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2009 12:48 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Przestały mi przychodzić powiadomienia :evil:

Kudłata ma się dobrze. Do mnie już przychodzi na mizianki, TŻa jeszcze się boi :roll: Wizyty towarzyskie składają jej najbardziej pokojowe z naszych kotów, czyli Rózik i Miś. Chciałam ją zaszczepić i dopiero wypuszczać na salony, ale nie wiem jak będzie, bo jedno oczko ciut się zepsuło (mruży je) i grane są kropelki, których Kudłata nie znosi. Brzunio zagojony ślicznie.

Wiek Fanaberii jest zagadką, podejrzewam, że ma ok. pół roku, może ciut więcej. Jest drobna. I nadal bezdomna :twisted: :mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob lis 07, 2009 0:45 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Ja Oczywiście podtrzymuje moja propozycje :D
I cierpliwie czekam

Fajnie że są postępy, tylko biedne oczko :cry: , a że kropek nie lubi :twisted: kto by lubił

Kotka z charakterkiem :roll:

tyqryskowy

Od: Pt paź 30, 2009 10:29

Post » Sob lis 07, 2009 4:37 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Moja adopcja długowłosej z Piastowa nie doszła do skutku ,bo wetka nie chciała oddawać jej tak daleko to ustawiam się w kolejce po Fabi.Piękna jest. :D :D :D :D

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Sob lis 07, 2009 16:04 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

kotka śliczna -i :lol: chętni sa aby tak dalej

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

Post » Sob lis 07, 2009 16:28 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Jana pisze:Przestały mi przychodzić powiadomienia :evil:

Kudłata ma się dobrze. Do mnie już przychodzi na mizianki, TŻa jeszcze się boi :roll: Wizyty towarzyskie składają jej najbardziej pokojowe z naszych kotów, czyli Rózik i Miś. Chciałam ją zaszczepić i dopiero wypuszczać na salony, ale nie wiem jak będzie, bo jedno oczko ciut się zepsuło (mruży je) i grane są kropelki, których Kudłata nie znosi. Brzunio zagojony ślicznie.

Wiek Fanaberii jest zagadką, podejrzewam, że ma ok. pół roku, może ciut więcej. Jest drobna. I nadal bezdomna :twisted: :mrgreen:

Jana, na kiedy przewidujesz adopcję kudłatej ?I kiedy zapadnie decyzja kto będzie miał zaszczyt adoptować księżniczkę?Nie mogę się doczekać, bo może ja.

teresa1950

Post » Sob lis 07, 2009 16:47 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Muszę Kudłatą zaszczepić, pewnie po weekendzie, czyli adopcja możliwa za ok 1 - 1,5 tygodnia.

Chętnych proszę o przesyłanie aplikacji na pw 8) :lol:

Jana

Post » Śro lis 11, 2009 13:16 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Jak się czuje królewna Fabi?Jana,kiedy dasz znać komu oddasz łapkę królewny?Ja spać po nocach nie mogę,już byłam na dworcu pytać o połączenie z Warszawą ,jest kilka dziennie do wyboru.Nic tylko transporterek w rękę i jechać. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

teresa1950

Post » Śro lis 11, 2009 13:22 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Fabi się cywilizuje, już nie ucieka przed TŻem, wczoraj zostawiłam otwarte drzwi w "jej" pokoju i miała sporo kocich gości :twisted: a sama raz wyszła do przedpokoju, ale tylko na chwilkę.

Jutro / pojutrze ją zaszczepię, czyli po tygodniu będzie do wzięcia.

Dostałam na pw trzy aplikacje, rozważam kandydatury :twisted: :lol:

Jana

Post » Śro lis 11, 2009 13:31 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

No i dobrze bardzo, oddaj ją szybko, bo ja mam głupie myśli ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro lis 11, 2009 14:17 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Aleba pisze:No i dobrze bardzo, oddaj ją szybko, bo ja mam głupie myśli ;)

Pewnie,że głupie tak myśleć o mojej kotusi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teresa1950

Post » Czw lis 12, 2009 13:01 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Jana pisze:Fabi się cywilizuje, już nie ucieka przed TŻem, wczoraj zostawiłam otwarte drzwi w "jej" pokoju i miała sporo kocich gości :twisted: a sama raz wyszła do przedpokoju, ale tylko na chwilkę.

Miło to czytać :P

tyqryskowy

Od: Pt paź 30, 2009 10:29

Post » Pt lis 13, 2009 16:02 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Jana pisze:Fabi się cywilizuje, już nie ucieka przed TŻem, wczoraj zostawiłam otwarte drzwi w "jej" pokoju i miała sporo kocich gości :twisted: a sama raz wyszła do przedpokoju, ale tylko na chwilkę.

Jutro / pojutrze ją zaszczepię, czyli po tygodniu będzie do wzięcia.

Dostałam na pw trzy aplikacje, rozważam kandydatury :twisted: :lol:

O mój Boże pamiętaj o mnie.Przysięgam,że będziemy ją kochać,rozpieszczać,dogadzać smakołykami ,czesać futerko i.t.d.No i może z nami spać w łóżku tak jak Lulusia.Zmieszczą się lekko obie. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

teresa1950

Post » Nie lis 15, 2009 16:58 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Jana,miej litość!!!!!!!!!!!!!!Powiedz,co u Fabi i kiedy podejmiesz decyzję,do którego domku pójdzie. :king: :king: :king: :conf: :conf: :conf: :conf:

teresa1950

Post » Czw gru 17, 2009 11:17 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Pięknota mieszka już w swoim domku?
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Czw gru 17, 2009 12:55 Re: Królewna Fanaberia - 'Nevka' z działek szuka domu

Z Królewny Fanaberii zrobiła się Kudłata Fredzia :twisted: Mały bezczel, gania z kotami, gania z piłeczkami i myszkami, włazi do talerza, skrzeczy jak się ją głaszcze. Przychodzi do mnie na czochranie, TŻa ani innych ludzi nie lubi :roll:

Jestem w kontakcie z potencjalnym DS, ale kudłacz jeszcze jest u mnie, nie jest absorbująca, a ja mam pewne dylematy... które może zilustruję.

Obrazek Obrazek

Jana

[poprzednia][następna]