Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:trawa11 pisze:wiesz co, Bazyliszkowa napewno Ci pomoże , bo to Ona podesłała Ci ten link
![]()
No ,mozliwe ,zeby tam fotki gromadzic , to trzeba sie zarejestrować, ja tylko używalam do wklejania
Jakieś problemy z imagehost?
Rejestrować się nie trzeba.
Serwis działa na zasadzie ciasteczek i po prostu sam cię identyfikuje.
Zdjęcia, które kiedyś wcześniej ładowałaś, znajdziesz po kliknięciu 'Gallery'. Ale pewnie tylko wtedy, gdy jesteś przy swoim kompie, jak chcesz wejść z jakiegoś innego, pewnie potraktuje cię jak 'obcego' (ale to tylko moje domysły).
kristinbb pisze:Bazyliszkowa pisze:trawa11 pisze:wiesz co, Bazyliszkowa napewno Ci pomoże , bo to Ona podesłała Ci ten link
![]()
No ,mozliwe ,zeby tam fotki gromadzic , to trzeba sie zarejestrować, ja tylko używalam do wklejania
Jakieś problemy z imagehost?
Rejestrować się nie trzeba.
Serwis działa na zasadzie ciasteczek i po prostu sam cię identyfikuje.
Zdjęcia, które kiedyś wcześniej ładowałaś, znajdziesz po kliknięciu 'Gallery'. Ale pewnie tylko wtedy, gdy jesteś przy swoim kompie, jak chcesz wejść z jakiegoś innego, pewnie potraktuje cię jak 'obcego' (ale to tylko moje domysły).
no tak............![]()
a ja zmieniałam i kompa
i wiem ,że adres chyba był zmieniany....
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
kristinbb pisze:
No bo zawsze byłam na fotosiku...
Bazyliszkowa pisze:kristinbb pisze:
No to pora to zmienić
dune pisze:Ja mam albumy w picassie jakbys chciała moge pomóc bo to jest proste, sama sie nauczylam od dobrej duszy tutaj
Bazyliszkowa pisze:kristinbb pisze:
No to pora to zmienić
kristinbb pisze:dune pisze:Ja mam albumy w picassie jakbys chciała moge pomóc bo to jest proste, sama sie nauczylam od dobrej duszy tutaj
Też mam picassa...
ale nie wiem, gdzie zmniejszać zdjecia do właściwych wielkosci
I jak później wklejać do postu większe i mniejsze![]()
trawa11 pisze:kristinbb pisze:dune pisze:Ja mam albumy w picassie jakbys chciała moge pomóc bo to jest proste, sama sie nauczylam od dobrej duszy tutaj
Też mam picassa...
ale nie wiem, gdzie zmniejszać zdjecia do właściwych wielkosci
I jak później wklejać do postu większe i mniejsze![]()
ja zmniejszam w Paincie
dune pisze:Suwakiem z boku sie zmniejsza jak masz wyslwietlone wszystkie! I on mundry kopiuje takie jakie sie widzi
A jak jedno to wtedy jest wielgachne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości