tosiula pisze:Cześć![]()
A mozna prosic o fotki pozostałych plaskatych. Wielkości głów sie porówna
teraz nie moge, czytac co powyżej ale kiedys

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Cześć![]()
A mozna prosic o fotki pozostałych plaskatych. Wielkości głów sie porówna
moś pisze:kristinbb pisze:moś pisze:No, tylko on jeszce ma wszystko takie malutkie, w prownaniu do Joe i co tu dlugo szukac do dzidka ktory ma leb jak stodola
Persy bywają różne,
a exo są do siebie bardziej podobne...
fakt, to chyba dobrze nie
moś pisze:Femka pisze:yhymoś pisze:My grzeczne jestesmy, herbatka, ciasteczko, kawka- rozmowki![]()
Nie yhychac tylko sie przylaczyc
moś pisze:Jestem jestem, mamy dzis u siebie Dagmare- Olge, bedzie babsko- koci wieczor...Jj sobie może pograc na kompie![]()
Maly w porzo, coraz bardziej kumaty w temacie obcowania z plaskatym stadem i z nami, niestety jak to w życiu bywa, nie wszystko jest rozowe- ktos nam podarlw kuchni firankeA JJ na to: trudno, wlasciwie to wszystko jedno kto to zrobil :roll:
Musialam zrobic pranie i zobaczyc co ja tam mam w szafie bo w piatek juz mnie nie bedzie- jade na wycieczke nauczycielska, Berlin nasz
dagmara-olga pisze:tak nieśmiało, bo on trochę ostrożny ale na koniec usnął mi za plecami....a Ptyś mnie molestował i Budyń takoż
dagmara-olga pisze:rozwalałam wąta - bo ustawiłam obrazki w podpisie w długi rządek i monitor mosiowy był nierad temu
ale teraz chyba wszystko ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], jolabuk5 i 71 gości