Cyryl nasz rudzielec :) cz.2. Kciuki nadal potrzebne...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 12:44 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

o właśnie kupiłaś sobie wędzoną paprykę?

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lis 11, 2009 13:08 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

Aluś nie znalazłam papryki :( :( :( :( a szukałam i szukałam. Bida w tych Niemczech 8O
Wyjazd udany, najważniejsze, że widziałam się z siostrą, bo teraz dopiero zobaczymy się na święta a potem to już nie wiem kiedy :roll: .
Byliśmy w Rotterdamie, ale Amsterdam rok wcześniej zrobił na nas większe wrażenie. Nałaziliśmy się strasznie 6 godzin spacerku po Rotterdamie 8O , najadłam się frytek i teraz 8O limit wyczerpany na pół roku :oops: :oops:
Ale dla kotów udało się nam kupić puszki 400gr z Puriny po 0,55 euro. Cyrek dostał rano z sosem pomidorowym, to zjadł w mgnieniu oka i przyszedł do nas do łóżka, że on chce więcej :mrgreen:, jak siostra będzie jechała na święta to poproszę ją, żeby nam zrobiła więcej zapasów.
Wyjazd był oki, do soboty wieczorem, kiedy przyszedł sms od Kini..., potem już tylko myśleliśmy czy mała wyjdzie z choroby. Gdyby to nie była moja siostra, to byśmy szybciej wrócili do Polski, żeby być w pogotowiu... Najgorsze, że póki nie będzie zdrowa nie możemy jej zabrać, bo nie chcę jej dodatkowo stresować, bo to jednak zmiana otoczenia, długa podróż. Mam nadzieję, że się pozbiera do przyszłego tygodnia i pojedziemy po nią jak się da najszybciej.
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro lis 11, 2009 13:12 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

A tak przy okazji spytam, czy Wasze koty też się tak lenią 8O :?:
Wczoraj wyczesałam Cyryla 4 razy, a dzisiaj rano 5 razy go czesałam, i zawsze pełna szczotka sierści 8O
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 11, 2009 13:15 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

to jak mi się uda kupię Ci i wyślę chcesz?

dobrze że troszkę odpoczęliście frytki hi hi z majonezem? , szkoda że Szelka vel Szelma nie może być z Wami już ale trzymam mocne kciuki żeby się udało :ok:

moje linieją ale nie dają się czesać - mam wszystko w pościeli :roll:

alus1

Post » Śro lis 11, 2009 13:21 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

alus1 pisze:to jak mi się uda kupię Ci i wyślę chcesz?

dobrze że troszkę odpoczęliście frytki hi hi z majonezem? , szkoda że Szelka vel Szelma nie może być z Wami już ale trzymam mocne kciuki żeby się udało :ok:

moje linieją ale nie dają się czesać - mam wszystko w pościeli :roll:

Szelka, choć coś mi się wydaję, że Szelma dla niej też będzie dobre :mrgreen: musi być z nami już niedługo :mrgreen:. Już wszystko dla niej czeka, nawet kupiła nowy pojemnik dla jej suchego jedzonka :oops:

Jeśli możesz to bardzo bym prosiła, ale ja wolę łagodne :oops: :oops: :oops:

Frytki czyste bez majonezu, zjadłam ich straszna ilość, teraz mam zakaz narzucony przez siebie na jedzenie frytek :oops: :oops: :oops:

Cyryl na całe szczęście uwielbia być czesany, nauczyliśmy go tak, że biorę szczotkę do ręki a on już wskakuje na parapet i rozpoczyna się proces czesania :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 11, 2009 13:23 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

Hejka :wink:
Agata , puszki z puriny 8O , dobrze wiedzieć, że takowe tam sa 8O . Bedę siostre ,albo brata meczyc coby mi przywieżli, cena atrakcyjna.
Fajnie, że juz jestescie :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 11, 2009 13:24 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

moje lubią być czesane takim fajnym grzebykiem, który zgubiłam :oops: musze nabyć nowy w związku z tym.a jaki pojemnik na karme kupiłas?ja szukam czegoś takiego i nie ma u nas nigdzie :evil: i jakie to puszki z takim sosem?pokaz zdjęcie to każe moim w holandii szukac.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro lis 11, 2009 13:24 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

oki to kupię Ci łagodną i lekko ostrą resztę dogadamy na PW :mrgreen:

będzie z Wami, musi być to Wasza dziewczynka :ok: :ok: :ok:

alus1

Post » Śro lis 11, 2009 13:27 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

trawa11 pisze:Hejka :wink:
Agata , puszki z puriny 8O , dobrze wiedzieć, że takowe tam sa 8O . Bedę siostre ,albo brata meczyc coby mi przywieżli, cena atrakcyjna.

Trawko, puszki są do kupienia w Kauflandzie nazwa ich Felix, ale firmy Purina. Cała masa smaków, mają puszki, tacki, saszetki wszystko. Cyryl uwielbia puszki z galaretą, więc głównie takie mu kupiliśmy, dzisiaj się nimi zajadał jak gdyby nie jadł od miesiąca 8O
Też się cieszymy, że już jesteśmy w domu :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 11, 2009 13:28 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

agul-la pisze:moje lubią być czesane takim fajnym grzebykiem, który zgubiłam :oops: musze nabyć nowy w związku z tym.a jaki pojemnik na karme kupiłas?ja szukam czegoś takiego i nie ma u nas nigdzie :evil: i jakie to puszki z takim sosem?pokaz zdjęcie to każe moim w holandii szukac.

pojemnik taki większy, przeźroczysty zamykany, żeby jedzenie nie wietrzało.
Zaraz zrobię fotki :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 11, 2009 13:30 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

alus1 pisze:oki to kupię Ci łagodną i lekko ostrą resztę dogadamy na PW :mrgreen:

będzie z Wami, musi być to Wasza dziewczynka :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szelka, nie ma innego już wyjścia jak powoli pakować walizki od Kini i przeprowadzać się do nas. Ona jest skazana na nas :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 11, 2009 13:32 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

Agata&Alex pisze:
trawa11 pisze:Hejka :wink:

Trawko, puszki są do kupienia w Kauflandzie nazwa ich Felix, ale firmy Purina. Cała masa smaków, mają puszki, tacki, saszetki wszystko. Cyryl uwielbia puszki z galaretą, więc głównie takie mu kupiliśmy, dzisiaj się nimi zajadał jak gdyby nie jadł od miesiąca 8O
Też się cieszymy, że już jesteśmy w domu :mrgreen:

Tylko, że Kauflanda u nas niet :(
ale Felix 8O , to nie wiedizalam,ze to to :oops:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 11, 2009 13:35 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

a duża ta puszka?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro lis 11, 2009 13:36 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

Trawko Kaufland, ale niemiecki, w Polsce nie ma tych puszek, przynajmniej ja się nie spotkałam.
Teraz lecimy do rodziców, ale jak wrócimy to zrobię fotki i zobaczysz jak wyglądają puszki.
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 11, 2009 13:37 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 Prosimy o kciuki za Szelkę...

to poczekam :D ja dziś łaże w piżamie i ubieram się tylko na wyjście z psem. nie chce mi się obiadu gotować, a coś bym juz zjadła :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]