K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 22:20 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Mufek chyba się rozmyślił i nie planuje umierać.
Jest poprawa.
Jest szansa ze jutro zmniejszymy nawadnianie kroplówkami i włączymy REHYDRATION SUPPORT.
więcej info na wątku w podpisie.

Dobrej nocy.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto lis 10, 2009 22:55 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Właśnie, miszelinko, daj znać jak już będziesz wiedziała, kiedy jedziesz.
My mamy wizytę na rano, więc popołudniu odstawimy już transporter na Kocimską :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto lis 10, 2009 23:16 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Malwinka jest po prostu bossska!!! Od początku zachowuje się jakby od zawsze tu mieszkała. Jest naprawdę wyjątkowo wyluzowana, nawet dwa dorosłe syczące na nią na początku koty nie były jej straszne! Jest naprawdę przekochana! Pięknie już kuwetkuje, pije wodę z fontanny wyższej od niej samej. 8) Całe noce przesypia w łóżku wtulona w nas. Ślicznie je i nabiera wagi. :D A mrrruczy jak rasowy traktor, albo i dwa (te, co 2 400 pojemności mają :wink: ). Kocha czesanie oraz leżenie na kolanach i nie tylko (to rasowy szaliczek :wink: ), rozkosznie się bawi, biega i skacze. I tak się tuli, tuli, tuli... :oops: :1luvu: :love:

Mooocne kciuki za Miko i za Jerrego!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Śro lis 11, 2009 8:45 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Leone pisze:Właśnie, miszelinko, daj znać jak już będziesz wiedziała, kiedy jedziesz.
My mamy wizytę na rano, więc popołudniu odstawimy już transporter na Kocimską :)

Ja i tak wyjeżdżam rano w tamte okolice, więc zahaczę wcześniej o Kocimską, ale - jak pisałam - biorę 1 swój transporter, więc się nie przejmujcie. Jak będziecie brać transporter, to zostawcie tylko kartkę, tak dla jasności. :)

Weźcie jeden z dwóch malych atlasów (biało-niebieskie) lub ten biało-czerwony. Bo duże ciemnoszare transportery mogą być nawet w ostateczności na dwa koty.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 11, 2009 9:20 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

POZDROWIENIA Z PRACY ;(
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro lis 11, 2009 9:32 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Patka, trzym sie w pracy nie daj sie ;)

grrr... - a nie mowilam, kot idealny :1luvu: wymiziaj ja ode mnie

Etiopia - dobre wiesci przynosisz...uff...nieustajace kciuki za powrot Mufasy do formy.

Ja dzis wyadoptowywuje Michasie. Kto przyjedzie po Terrorki i Wariatki i o ktorej?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lis 11, 2009 10:59 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Sol a masz już kogoś do pary dla Michasi?

I co z tymi ludzmi co pytali o buraski?
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Śro lis 11, 2009 11:21 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

maja215 pisze:Sol a masz już kogoś do pary dla Michasi?

I co z tymi ludzmi co pytali o buraski?

Buraski na razie nieaktualne, bardzo Cie przepraszam ze nie odpisalam od razu.

Do pary dla Michasi... trzeba bedzie popracowac nad tym, moze sie uda? Trzymajcie kciuki dzis.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lis 11, 2009 11:35 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

miszelina pisze:
Leone pisze:Właśnie, miszelinko, daj znać jak już będziesz wiedziała, kiedy jedziesz.

Ja i tak wyjeżdżam rano w tamte okolice, więc zahaczę wcześniej o Kocimską, ale - jak pisałam - biorę 1 swój transporter, więc się nie przejmujcie. Jak będziecie brać transporter, to zostawcie tylko kartkę, tak dla jasności. :)

Weźcie jeden z dwóch malych atlasów (biało-niebieskie) lub ten biało-czerwony. Bo duże ciemnoszare transportery mogą być nawet w ostateczności na dwa koty.

Nasze łobuzy bardzo urosły. Mamy jeden swój transporter, w którym możemy je zawieźć na zabieg - będzie trochę ciasno, ale da radę, tym bardziej, że bawią się w tym transporterze cały czas. Ale po zabiegu przydałby się jeszcze jeden, na wszelki wypadek, żeby sobie przypadkiem krzywdy nie zrobiły - właśnie dlatego potrzebujemy jeden z Kocimskiej. Dzięki wielkie, miszelinko :1luvu:

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Śro lis 11, 2009 11:40 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Ivanka ma już Allegro.
Wrzuciłam też jej pozmniejszane zdjęcia na picasę, tutaj: http://picasaweb.google.com/gerith/KotyAFN .

Patka i Tweety
, jak już będziecie miały nowe zdjęcia tymczasów Tweety, to się podzielcie, proszę.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro lis 11, 2009 12:12 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

queen_ink pisze:Ivanka ma już Allegro.
Wrzuciłam też jej pozmniejszane zdjęcia na picasę, tutaj: http://picasaweb.google.com/gerith/KotyAFN .

Patka i Tweety
, jak już będziecie miały nowe zdjęcia tymczasów Tweety, to się podzielcie, proszę.

NO PIEKNIE WŁASNIE SKOŃCZYŁA ROBIĆ JEJ ALLEGRO
WYBRAŁYŚMY NAWET TO SAMO ZDJĘCIE :ryk:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lis 11, 2009 12:13 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

zdjęć jeszcze nie mam więc nie mam się na razie czym dzielić.
Odpracujemy sobotnie pranie ale to w piątek trzeba by zrobić cotygodniowe sprzątanie z odkażaniem, żeby to miało ręce i nogi.
Kredki czekają na zakończenie choroby kotów u p. Jasi.
Nadal bardzo mnie martwi przenoszenie Basieńki :(
Patka, mam do Ciebie romans koci ale zadzwonię w tej sprawie.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 11, 2009 12:14 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

NIECH ZOSTANA OBA. NIE WYKLUCZAJA SIĘ A JUZ ZAPŁACONE :-)

ZAUWAZYŁAM ŻE JAK W TYTULE JEST COS O POPIELATYM ALBO PIĘKNYM, ORYGINALNYM TO JEST WIĘCEJ ODWIEDZAJĄCYCH. IVANA PIĘKNIE NA FOTKACH WYSZŁA, PEWNIE SZYBKO ZNAJDZIE DOM
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lis 11, 2009 12:50 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:zdjęć jeszcze nie mam więc nie mam się na razie czym dzielić.
Odpracujemy sobotnie pranie ale to w piątek trzeba by zrobić cotygodniowe sprzątanie z odkażaniem, żeby to miało ręce i nogi.
Kredki czekają na zakończenie choroby kotów u p. Jasi.
Nadal bardzo mnie martwi przenoszenie Basieńki :(
Patka, mam do Ciebie romans koci ale zadzwonię w tej sprawie.

poganiam TZta ze zdjeciami, ale ma nowe auto od poniedzaku i jest troche zaaferowany:D mysle ze dzisiaj powinno sie udac Ci wyslac fotki.

A jaki romans:> dzwon bom ciekawa
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro lis 11, 2009 15:16 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Patka_ pisze:POZDROWIENIA Z PRACY ;(

eh, Patka, moi Szwabi tez dzis pracuja. A jak oni tak i ja... :(

Moze ktos chcialby dzis z nudow skoczyc na Kocimska?
Ja koncze prace o 17.30, autobusy jezdza dzis jak w niedziele i boje sie, ze bede miala problem z dostaniem sie do domu wieczorem, po 19tej...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

[poprzednia][następna]