Poza tym przez chwilę siedział swojej Pani na kolanach i oczywiście mrrrruczał jak traktor

Trzymajcie kciuki za spokojną noc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Rysio/Kacper już w nowym domuOd razu nawiązał znajomość z nowym kolegą - żółwiem wodnym
Prawie cały wlazł do akwarium
Poza tym przez chwilę siedział swojej Pani na kolanach i oczywiście mrrrruczał jak traktorZjadł troszkę suchego i zwiedzał, zwiedzał, zwiedzał...
Trzymajcie kciuki za spokojną nocI za żółwia
estela pisze:Jestem z Wrocławia i w najczęściej podczytuję wątki "wrocławskie", a że nie regularnie to często jest już coś nieaktualne np. Kosmitka![]()
mam pytanie- czy konto na które były wpłaty na Ryśka vel Kacpra mogę coś wpłacać bez określenia na kogo do wykorzystania na każdego Kociaka, który będzie tego potrzebował?
Pozdrawiam wszystkich, którzy pomagają kociakom
Kruszyna pisze:Rysio/Kacper już w nowym domuOd razu nawiązał znajomość z nowym kolegą - żółwiem wodnym
Prawie cały wlazł do akwarium
Poza tym przez chwilę siedział swojej Pani na kolanach i oczywiście mrrrruczał jak traktorZjadł troszkę suchego i zwiedzał, zwiedzał, zwiedzał...
Trzymajcie kciuki za spokojną nocI za żółwia
dune pisze:ps a na żólwia faktycznie uwazaj, kiedys mnie strasznie dziabnął taki żółw - Marcelnie docenilam "przeciwnika" , a jego "żólwie tempo" wprawiło mnie w oslupienie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości