dagmara-olga pisze:o kurczę, sama nie wiem czy to początek końca czy końca początek ale WIEM,że idąc od przejścia podziemnego to po prawej.
WIEMi jeszcze czuję smak i zapach sosu
no to na końcu deptaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:o kurczę, sama nie wiem czy to początek końca czy końca początek ale WIEM,że idąc od przejścia podziemnego to po prawej.
Georg-inia pisze:dagmara-olga pisze:o kurczę, sama nie wiem czy to początek końca czy końca początek ale WIEM,że idąc od przejścia podziemnego to po prawej.
no to na końcu deptakafaktycznie dobre żarełko mają. A ja uwielbiam makarony wszelakie, lasagne no i puszczam się za pizzę
![]()
magicmada pisze:Georg-inia pisze:dagmara-olga pisze:o kurczę, sama nie wiem czy to początek końca czy końca początek ale WIEM,że idąc od przejścia podziemnego to po prawej.
no to na końcu deptakafaktycznie dobre żarełko mają. A ja uwielbiam makarony wszelakie, lasagne no i puszczam się za pizzę
![]()
In Centro?:)
dagmara-olga pisze::partygirl:Lista imprezowiczów:
Kefir & Morfeusz
Klakier & MirMurka
Georg, Klemcio
Dzidek, Ptyś, Moś, Bezimienny Tilo
Rudy Rudolf, Czikita, Felix, Furia, Tosia, Iśka, Papaja i Iva
Inka, Kulka, Psot
Lord, Pchełka, Szeryfek
Kajtek
Pecia, Kajtuś, Niusiu
Mruczka & Nokia
Dyzia, Rózia, Łacia, Jovi i Bazyl
Mimi, Maciek, Leoś, Mirek, Milusia, Malutki
Tygrys & Znajdka
![]()
![]()
![]()
KTO JESZCZE CHCE SIĘ WPISAĆ?
![]()
![]()
![]()
MENU - sery, w tym żółte, rybka, kuraki, qra, mega mleczne drinki, biszkopty, kradziony indyk, bita śmietana!!!! adwokat - likier nie człowiek ani nie preparat na pasożyty! razowy chleb, kocia trawa i TORT!!!!Bez ograniczeń!
A na kłaki po tym wszystkim - cukiereczki odkłaczające!
I kocia muzyka!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jolabuk5 i 73 gości