Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prążek pisze:zastanawiam się po co Boo piszesz o tych sprawach np. o tym kociaku z pl. wolności,
nikt na to nie reaguje, czy osoby zaglądające tutaj są takie obojętne na to?
nie mogę być wszędzie, a jakbym nie zajrzała?
potrzebujecie te namiary na karmicieli czy nie?
Prążek pisze:o której go widziała?
namiary na karmicieli po to aby, ktoś mógł zlokalizować tego kociaka, może on gdzieś podchodzi do stołówki?
nie jestem w stanie, po dzisiejszych przeżyciach z nikim rozmawiać osobiście,
zresztą to moja sprawa, jak już będziesz coś wiedzieć, we środę mogę pomóc w lokalizacji i łapaniu
na Wojciecha jest też mały wiskasowy kotek, chyba 4 miesiące...
mary2004 pisze:Dzisiaj w nocy odeszła jedna z malutkich koteczek z kwarantanny. ...
Boo77 pisze:Prążek pisze:o której go widziała?
namiary na karmicieli po to aby, ktoś mógł zlokalizować tego kociaka, może on gdzieś podchodzi do stołówki?
nie jestem w stanie, po dzisiejszych przeżyciach z nikim rozmawiać osobiście,
zresztą to moja sprawa, jak już będziesz coś wiedzieć, we środę mogę pomóc w lokalizacji i łapaniu
na Wojciecha jest też mały wiskasowy kotek, chyba 4 miesiące...
"Biało-czarny kocurek,na moje oko niewykastrowany. Kawałek tyłka i ogon przechodził z czarnego w szare pręgi. Miał białą mordkę z czarnym noskiem i czarne uszy."
Tyle przekazała mi koleżanka. Ona widziała go w czwartek o godz. 13.00, stała z nim ok. półtorej godziny. Podchodził na max. 1,5 metra, bliżej nie chciał. Na chorego nie wyglądał ale był dość chudy. Ja szukałam go w sobotę po 14.00 i dziś koło 15.00. Ani śladu po kocie
Cameo pisze:Co z tą czarną kicią z guzem na oczku? jest w drugim boksie z maluchami... chyba Abi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: isiaja, LimLim, Patrykpoz i 66 gości