LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 13:11 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

hejka, wpadłam na moment... DZIęKUJEMY za kolejne prawie 10 kilo karmy - od Agiis-ka. Karma topnieje w oczach w brzuszkach :kotek: i dwoimy się i troimy o podarki. Lista kociaczków dla Gosi prawie gotowa :ok:
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Wto lis 10, 2009 13:38 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Te co sa foty zaraz jakos popakuje i wysle do agiis ,natomiast nadal nie ma fotek od wioli.Zabije Słodowego :ryk:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto lis 10, 2009 14:39 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

IKA 6 pisze:Czytam Was cały czas i podoba mi sie to co robicie. Jak wyadoptuje troche tymczasów :!: to Was wspomogę :ok: :ok:

IKA przypadkiem weszlam na watek justyny,swoja droga tez jestes niezla...hurtem przyjac pod dach 6 sztuk szarańczakow:))))) Szkoda mi tylko tego ostatniego ,niezlapanego.Bedzie mial pozniej skrzywiona psychike jak moj Norek :(

kya

Post » Wto lis 10, 2009 18:58 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

10 kg karmy to jest nic niesety na potrzeby kocie w tej okolicy. Czekam na zdjęcia, będę podsyłać do vivy
a teraz się idę relaksować :D
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto lis 10, 2009 19:09 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Beatko masz WIELKIE PIFO za opiekę nad wątkiem i wogóle wszystkie dziewczyny - jeszcze brakuje zdjęcia ORANŻa i Szpiega. Najwcześniej zrobię je w sobotę. Podeślę je jak najszybciej. Od soboty przejmuję pałeczkę na Lotnisku i zrobię nowe fotki. Zobaczymy czy polubiły swoje nowe chatynki, bo niedługo po starych stosach desek nie będzie ani śladu. Niezłe im "blokowisko" :ok: postawiliśmy. A dzisiaj panu SŁODOWEMU przypomniałam o zdjęciach kociaczków z Wielgowa. :kotek: Zachęcony do sesji fotograficznej moim nieodpartym uśmiechem pokiwał główką na znak porozumienia akcyjnego i poleciaaał. Dalej zapraszamy do wsparcia "pokarmowego " i "adopcyjnego każdego kto ma ochocze serduszko. Na pewno kotki odwdzięczą się słodkim mruczeniem i mizianiem. Pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna DZIEKUJĘ BARDZO :1luvu:
Obrazek

kacola

Post » Wto lis 10, 2009 19:21 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Ciotko ja wyslalam ci na maila foty i opisy ,nie doszly? Musialy, bo do mnie nie wrocily 8O
Kaśku ,ja nie pijam piffa wiec problem z glowy;) A ten kot co za nami lazil i turlal sie w blocie to nie szpieg? http://img300.imageshack.us/i/63265145.jpg/
Słodowy to tylko kiwa głóka jak te samochodowe pieski-maskotki i na tym sie jakos konczy .Goralem trzeba go moze poszczuc? :mrgreen:

kya

Post » Śro lis 11, 2009 8:31 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:
IKA 6 pisze:Czytam Was cały czas i podoba mi sie to co robicie. Jak wyadoptuje troche tymczasów :!: to Was wspomogę :ok: :ok:

IKA przypadkiem weszlam na watek justyny,swoja droga tez jestes niezla...hurtem przyjac pod dach 6 sztuk szarańczakow:))))) Szkoda mi tylko tego ostatniego ,niezlapanego.Bedzie mial pozniej skrzywiona psychike jak moj Norek :(

Problem w tym ze Justyna jest troche bojaźliwa w stosunku do kotów. Ona chodzi po dogomani. Kotów sie boi, wiec co miałam zrobić zostawic na pastwę losu. A poza tym zawsze miałam przede wszystkim DT dla maluchów. Dzisiaj Justyna ma przeszukac te piwnicę za maluchem. Mam nadzieję, że jednak go znajdzie. :? :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro lis 11, 2009 9:17 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Szkoda ,ze dziewczyna nie ma tam na miejscu wsparcia w poszukiwaniach .Bede trzymac kciuki zeby male piwniczaki fajne domki znalazly :ok:

kya

Post » Śro lis 11, 2009 10:57 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Czytalam na watku Izy ,dalej gina koty .Jak dla mnie rozszarpywane sa przez psy .Albo ktos celowo tam przyjezdza i sie zabawia albo jakies zdziczale psy .Tym samym koty z lotniska tez nie sa bezpieczne . Jestem za tym aby wybrac 1 dzien w tym tygodniu jeszcze i najnormalniej w swiecie przyczaic sie na teczy .Jest nas troche osob wiec mozna co 2 godziny sie zmieniac .Dorwac gnoja ,ktory urzadza sobie z pieskiem polowanie (bo na to obstawiam) i oddac go w raczki policji . Nie ma na co czekac . Szlag mnie za chwile tu trafi ,ze jakis smierdziel uczy zabijania psa .Jak nikt sie nie zglosi do pomocy to zebym miala zdechnac z zimna sama tam pojade i gnoja znajde :evil: :evil: :evil:
I jestem za tym zeby dokladnie zorientowac sie co do ogrodzenia pola wiolety i przeniesienia tam kotow .Na tych bagnach i tak nic lepszego juz ich nie czeka.
Jesli ktos uwaza ,ze zimno,szkoda czasu etc.niech obejrzy zdjecia rozszarpanego kota na watku Izy. Dajcie mi bejsbola a sama wymierze sprawiedliwosc :evil: :evil: :evil:

kya

Post » Śro lis 11, 2009 11:08 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya :1luvu: wiedziałamm ze pierwsza ruszysz do działania
to straszne co dzieje sie z kotami Izy i tez stawiam na psy musicie dorwać s.......a
kya jak go dorwiesz to prosze zeby kop w klejnoty był w moim imieniu :evil:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Śro lis 11, 2009 12:09 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

to może być też lis, jenot czy zdziczały pies....

agiis-s

Post » Śro lis 11, 2009 12:32 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Wyczytalam o lisie :"Swoje ofiary zabija ukąszeniem w kark lub gardło, często również potrząsa nimi i podrzuca. " Jeden czy 2 koty mialy takie rany wlasnie . Po sladach latwo lisa poznac bo charakterystycznie ustawia nogi jak idzie . Moze w sobote sie z kasia wybiore bo ona zaczyna dyzur .

kya

Post » Śro lis 11, 2009 14:21 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

mogę się z wami w sobotę wybrać zawsze to będzie raźniej

agiis-s

Post » Śro lis 11, 2009 14:57 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

No i fajnie .Jesli to lis/lisy to dupa zimna bo nie bedzie co z tym fantem zrobic. Na klatke -lapke sie nie da bo na 100% pierwszy wlezie tam kot .Nie mam pomyslu....

kya

Post » Śro lis 11, 2009 16:11 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kay-a dobry pomysł na przyczajenie się na Tęczy. Ja się deklaruję - w tygodniu mogę się zerwać np. na 2 godziny i podyżurować /opróż środy/. Jeżeli to pies to ma popapranego właściciela. Ja nie jestem w stanie oglądnąć "tych" zdjęć, więc wierzę słowo, że sprawa jest bulwersująca i trzeba coś zrobić. Stawiam się do dyspozycji. :ok:
Obrazek

kacola

[poprzednia][następna]