K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 10, 2009 11:34 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-koniec operacji!czekamy...

Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lis 10, 2009 11:40 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Kicia jest nieśmiała.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lis 10, 2009 11:45 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Miuti pisze:Kicia jest nieśmiała.

To tak jak moja niunka na poczatku. Ale po sterylce zrobila sie bardziej ufna do ludzi.
I przychodzila sama miauczac przytulac sie do mnie czego wczesniej nie robila :)

Mam kilka pytan do...

:arrow: Patki: kiedy sie mozna spodziewac poslanek?
:arrow: lutry: co z adopcja Michaski? termin srodowy dalej aktualny? przy okazji - siatka i ukladanka z kotowozu dalej w nim sa? ;)
:arrow: lutry again: przeprowadzka kotow ode mnie na Kocimska ma nastapic....?
sorki ze tak pytam ale chce sie przygotowac.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lis 10, 2009 11:47 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-koniec operacji!czekamy...

Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto lis 10, 2009 11:48 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Solangela:
- tak, w transporterze Twoim na pace kotowozu;
- tak, aktualny;
- tak, mam nadzieję, że jutro, ale jeśli się przewrócę i umrę, to ktoś inny będzie musiał mnie zastąpić.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lis 10, 2009 11:50 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra, a może tej pani Ivankę? ona chyba nie ma jeszcze roku, prawda?

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto lis 10, 2009 11:52 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tak, ale jest też Pan chętny na Dymke, która ma już dom i chcialam go namówić na Iwankę, a Budapesztance sprzedawać inne, może nawet w pakiecie, ale numer do Pana zawieruszyłam :(.
Podeślę, zdjęcia mam od Akimy.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lis 10, 2009 11:53 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

a nie_moja Miska chociaz wykastrowana to w odwłoku ma socjalizację z człowiekiem i miziastość.
za to wczoraj bawiła sie jak maluni kociak ogonkiem Srebka
Ale nic to
miejcie nadzieję nie tę lichą marną
Ostatnio edytowano Wto lis 10, 2009 11:55 przez BarbAnn, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Wto lis 10, 2009 11:53 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Leone pisze:lutra, a może tej pani Ivankę? ona chyba nie ma jeszcze roku, prawda?

Ivanka ma ok 8 miesięcy no i przed nią kolejna przeprowadzka na DT, której można by było uniknąć. Miziak jakich mało, "obrobiona" w pełni

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 10, 2009 11:56 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

BarbAnn pisze:a nie_moja Miska chociaz wykastrowana to w odwłoku ma socjalizację z człowiekiem i miziastość.
za to wczoraj bawiła sie jak maluni kociak ogonkiem Srebka
Ale nic to
miejcie nadzieję nie tę lichą marną

podobnie jak Czupa :twisted: no i też się ze mną bawi na odległość. Oczywiście Andrzej zrobił jej fotki tylko dlatego, że się ulokowała na półce z książkami.
Ogocha, przychodzę dzisiaj do Ciebie z Czupką, a ona z bratem i niechcący zapomnę ich zabrać z powrotem. Co Ty na to? :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 10, 2009 11:57 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Solangela:
- tak, w transporterze Twoim na pace kotowozu;
- tak, aktualny;
- tak, mam nadzieję, że jutro, ale jeśli się przewrócę i umrę, to ktoś inny będzie musiał mnie zastąpić.

lutra:
- bardzo dziekuje za informacje i za transporterek
- swietnie w takim razie nastawiam sie psychicznie
- pojutrze tez jest dzien a Ty musisz odpoczac wiec jak cos to nie szarzuj tylko umowimy sie na czwartek. tylko sie musimy zgrac w czasie bo mam dwie przychodnie do obskoczenia.

solangelica

Post » Wto lis 10, 2009 11:58 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

no bo wiesz
ludzie kupują oczami
ale jak zrobic zdjecie kotu ktory ma adhd i motorek w dupci plus spokojowstret plus nie lubie cie idz sobie stąd

i w dodatku potrafi na mnie naszczekac
;)
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Wto lis 10, 2009 12:11 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

BarbAnn pisze:no bo wiesz
ludzie kupują oczami
ale jak zrobic zdjecie kotu ktory ma adhd i motorek w dupci plus spokojowstret plus nie lubie cie idz sobie stąd

i w dodatku potrafi na mnie naszczekac
;)

Tia. Tu by sie przydala animacja albo zdjecie ruchome - szczekajacy kot zyskalby wiecej fanow niz nieszczekajacy ;)
adhd i motorek w dupci, skad ja to :twisted: znam

solangelica

Post » Wto lis 10, 2009 12:50 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Dziewczyny, mam znajomą, która szuka kotki miziastej w miarę młodej. Chciałaby dostać zdjęcia i potem poznać koty, bo szuka takiego, któremu przypadnie do gustu i kt. ją pokocha i vice versa, do tej pory miała kota (przez 15 lat), który jej nie znosił i pragnie odmiany...
Wiem, że są pomioty, jest czorcinka, jest julka, noemik ma coś (czego zdjęć nie widziałam, więc nie wiem, co to), kto jeszcze?

moze faktycznie Dzikunia, jako, ze ona juz tak dlugo czeka.
Albo Ivanka?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lis 10, 2009 13:03 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

solangelica pisze:
Miuti pisze:Kicia jest nieśmiała.

To tak jak moja niunka na poczatku. Ale po sterylce zrobila sie bardziej ufna do ludzi.
I przychodzila sama miauczac przytulac sie do mnie czego wczesniej nie robila :)

Mam kilka pytan do...

:arrow: Patki: kiedy sie mozna spodziewac poslanek?
:arrow: lutry: co z adopcja Michaski? termin srodowy dalej aktualny? przy okazji - siatka i ukladanka z kotowozu dalej w nim sa? ;)
:arrow: lutry again: przeprowadzka kotow ode mnie na Kocimska ma nastapic....?
sorki ze tak pytam ale chce sie przygotowac.

Jeszcze nie dotarly, zapewne dzisiaj zostana wyslane kurierem, jak tylko dotra to dam znac beda 3 opcje odbioru:

U mnie -felinskiego lub pod alma, parkiem wodnym itp.; w centrum pracuje na lubicz, moge zostawic na kocimieskiej w piatek jelsi bede jechala po ivanke
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

[poprzednia][następna]