Wyspałas się?
Miałka -wyspana

dzień dobry Duża i koteczki!
Czy kropelki zapodane?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Upierdliwość Hakera to jeszcze nic w porównaniu z Inusią
kotka doroty pisze:Mrauuu dobry Inusiu!
Wyspałas się?
Miałka -wyspana![]()
dzień dobry Duża i koteczki!
Czy kropelki zapodane?
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Upierdliwość Hakera to jeszcze nic w porównaniu z Inusią
Jesteś pewna, że rykusianie jak tylko siadasz do swojej pracy, chodzenie po talerzach, nakrytym stole (a spróbuj go ściągną) molestowanie w nocy ( z 5 razy ugniatanie szyi, wylizywanie itp) i inne przyjemności np. gryzienie, drapanie (uwielbia polować na Agi ręce, nogi, nos) ustępują Inusi zdolnościom.
Dzisiaj nie pada mam y powód do radości
Hannah12 pisze:Dzisiaj nie pada mam y powód do radości
Bazyliszkowa pisze:Hannah12 pisze:Dzisiaj nie pada mam y powód do radości
U nas też nie pada, ale o słońcu można tylko pomarzyć.
Hannah12 pisze:To marzymy o słońcu
kotka doroty pisze:U mnie to raczej ja sięnie wyspałam ,koteczce mizianek się zachciało o dzikiej porze (jakaś 4 była!)Mokry nos na moim nosie ,jęzor na policzku i miziaaaaj.Och ja biedna,teraz siedzi na parapecie i pyskuje na ptaki![]()
Muszę ją zabrać z tamtąd i zapodać tabletkę!Będzie płacz i lament
Avian pisze:Cześć Inuś
Lecę do ogrodu do mojego kumpla-pakera
Gagat
MaryLux pisze:kotka doroty pisze:U mnie to raczej ja sięnie wyspałam ,koteczce mizianek się zachciało o dzikiej porze (jakaś 4 była!)Mokry nos na moim nosie ,jęzor na policzku i miziaaaaj.Och ja biedna,teraz siedzi na parapecie i pyskuje na ptaki![]()
A drapanie i gryzienie?
kotka doroty pisze:MaryLux pisze:kotka doroty pisze:U mnie to raczej ja sięnie wyspałam ,koteczce mizianek się zachciało o dzikiej porze (jakaś 4 była!)Mokry nos na moim nosie ,jęzor na policzku i miziaaaaj.Och ja biedna,teraz siedzi na parapecie i pyskuje na ptaki![]()
A drapanie i gryzienie?
A nie,nie,tego nie ma!Kota jest spacyfikowana na czas podawania leku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości