Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 21:30 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Banerek z pierwszego postu przekierowuje na wątek zbiorczy. Ja swój zmodyfikowałam sama tak, żeby kierował na ten wątek. Nie wiem czy dobrze, ale działa :roll:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hxtgt][img]http://img14.imageshack.us/img14/674/mikoaj.jpg[/img][/url]
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon lis 09, 2009 22:17 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Ja Choco i Mikuś dołączamy do trzymających kciuki łapki i ogonki :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pon lis 09, 2009 22:34 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 09, 2009 22:25 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Ja i moja Kota też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Mikusia

Katarzyna Grzyb

Od: Czw kwi 09, 2009 18:40

Post » Pon lis 09, 2009 22:42 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

panikota pisze:Solangelica, kawał świetnej roboty, przekopanie się przez wszystkie posty z wątku fundacyjnego ... :ok:
Miko zasługuje na swój wątek, zaznaczam :lol:

dzieki, panikota ;) Chcialam zeby Miko mial solidny watek z dobra fabula i mocnym akcentem na dobry(mam nadzieje) poczatek.

witam wszystkich i strasznie sie ciesze ze Tylu Was tu trafilo :-)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 09, 2009 22:45 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

gaota pisze:Banerek z pierwszego postu przekierowuje na wątek zbiorczy. Ja swój zmodyfikowałam sama tak, żeby kierował na ten wątek. Nie wiem czy dobrze, ale działa :roll:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hxtgt][img]http://img14.imageshack.us/img14/674/mikoaj.jpg[/img][/url]

gaoto, bardzo Ci dziekuje za zwrocenie uwagi na ten blad! juz poprawiam :)
faktycznie, ruru zrobila banerek przekierowujacy na pierwszy watek Miko.

solangelica

Post » Pon lis 09, 2009 22:53 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Sol, jestem pod wrażeniem :ok:
Widzę, że Miko ma sporą grupkę swoich fanów, dzięki, że jesteście i trzymacie za smarkacza kciuki.

Generalnie mały się trochę wkurza, bo przedtem mógł siedzieć a teraz jest usztywniony i może jedynie leżeć ale i tak zaczepia wszystkich. Jak tam dzwoniłam to akurat sam się wysiusiał co ponoć wyglądało jak kontrolowane sikanie a nie bezwiedne wyciekanie. Jutro o 13-stej będzie w lecznicy Anna09, porobi zdjęcia, będzie mieć nowsze wieści.
Ostatnio edytowano Pon lis 09, 2009 23:26 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 09, 2009 22:58 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Tweety pisze:Sol, jestem pod wrażeniem :ok:
Widzę, że Miko ma sporą grupkę swoich fanów, dzięki, że jesteście i trzymacie za smarkacza kciuki.

Generalni mały się trochę wkurza, bo przedtem mógł siedzieć a teraz jest usztywniony i może jedynie leżeć ale i tak zaczepia wszystkich. Jak tam dzwoniłam to akurat sam się wysiusiał co ponoć wyglądało jak kontrolowane sikanie a nie bezwiedne wyciekanie. Jutro o 13-stej będzie w lecznicy Anna09, porobi zdjęcia, będzie mieć nowsze wieści.

dzieki szefowo :)
czy Anna09 jedzie jutro samochodem do lecznicy? jesli tak - czy mozna sie z nia zabrac odwiedzic Miko?
u mnie wojna zaraz wracam rany boskie zwariuje przez te ogony
Edit: zamknelam Borki w klatce. Wystarczy tego dobrego na dzis - trzecia wojna z Rezydentami pod rzad w ciagu godziny, wystraszenie (smiertelne) Michaski, pogonienie Fumika tylko pies ma ich w powazaniu.
Siedza teraz obrazone i patrza. Nie wypomne im zrzuconych plyt z filmami, przewroconej lampy i zegarka... Zbyt slodkie sa :) nawet pania ankieterke zauroczyly ;)

solangelica

Post » Pon lis 09, 2009 23:06 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

solangelica pisze:
Tweety pisze:Sol, jestem pod wrażeniem :ok:

Generalni mały się trochę wkurza, bo przedtem mógł siedzieć a teraz jest usztywniony i może jedynie leżeć ale i tak zaczepia wszystkich. Jak tam dzwoniłam to akurat sam się wysiusiał co ponoć wyglądało jak kontrolowane sikanie a nie bezwiedne wyciekanie. Jutro o 13-stej będzie w lecznicy Anna09, porobi zdjęcia, będzie mieć nowsze wieści.

dzieki szefowo :)
czy Anna09 jedzie jutro samochodem do lecznicy? jesli tak - czy mozna sie z nia zabrac odwiedzic Miko?
u mnie wojna zaraz wracam rany boskie zwariuje przez te ogony
Edit: zamknelam Borki w klatce. Wystarczy tego dobrego na dzis - trzecia wojna z Rezydentami pod rzad w ciagu godziny, wystraszenie (smiertelne) Michaski, pogonienie Fumika tylko pies ma ich w powazaniu.
Siedza teraz obrazone i patrza. Nie wypomne im zrzuconych plyt z filmami, przewroconej lampy i zegarka... Zbyt slodkie sa :) nawet pania ankieterke zauroczyly ;)

rozmawiaj z nią

Tweety

Post » Pon lis 09, 2009 23:09 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Melduję się z kciukami :ok:
I czekamy na wieści, wierzymy, że dobre :!:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lis 09, 2009 23:14 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

witaj casico :)

solangelica

Post » Pon lis 09, 2009 23:19 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

a ja zapraszam na mikołajkowo - gwiazdkowe zakupy zabawkowe na bazarek

viewtopic.php?f=20&t=103203
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon lis 09, 2009 23:27 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

myślałam, że jako wolontariusza TOZu nic mnie już nie zadziwi, nasza ludzka podłość nie zna granic i naprawdę czasami wstyd sie przyznać, że należę do tego samego gatunku, który smie sie nazywać "człowiek myslący"....czy istota mysląca może drugiej istocie zadawać tyle bólu i cierpienia a wszystko tylko dlatego, że jest "człowiekiem" (bo niemyslacym).... chyba mozna przewidzieć, że mały ciekawski kociak będzie chciał obejrzeć balkon i balustradę

siedzę teraz, przytulam moje futerka..... i ryczę jak głupia nad losem i cierpieniem małego kotka

jak dobrze, że wśród nas są tak empatyczne i cudowne jednostki jak solangelica czy Formica lecząca Fredzię, ludzie którzy naprawiają zło uczynione przez innego "człowieka"

Trzymam razem z moimi chłopcami mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Podziwiam Was....jesteście naprawdę wielcy
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon lis 09, 2009 23:27 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

katgral pisze:a ja zapraszam na mikołajkowo - gwiazdkowe zakupy zabawkowe na bazarek

viewtopic.php?f=20&t=103203

katgral jak zwykle na bazarkowym posterunku, dzięki :1luvu:

Tweety

Post » Pon lis 09, 2009 23:29 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

O czesc katgral ;)
wielkie dzieki!!! dodaje Twoj bazarek do listy - jak zwykle szybka w dzialaniu :1luvu:

Basico, ale ja nic nie zrobilam takiego - po prostu zalozylam watek Miko... prawdziwa robote robi cala masa innych osob. To anna09 byla z kiciem w przychodni, Tweety podjela trudna decyzje... masa innych wplaca pieniadze i laczy sie z nami w walce o jego zdrowie.....

Wlasnie dobrze ze jestescie wy wszyscy inaczej ten watek nie mialby zupelnie sensu :)

solangelica

Post » Pon lis 09, 2009 23:32 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Że tez nie można obarczyć kosztami właścicieli :evil: Ech...

Czekam na dalsze wieści...
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]