Sihaja pisze:No co TyMały jest cudowny, może jeszcze jeden?
Dokocić to ładne słowo....
Apage!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:No co TyMały jest cudowny, może jeszcze jeden?
moś pisze:Sihaja pisze:No co TyMały jest cudowny, może jeszcze jeden?
Apage!!!
moś pisze:Taa, mnie tez ale to nie nasze imie, musi byc nasze![]()
Acha, moj tata dzisiaj go po raz pierwszy zobaczyl, policzyl zwierzeta w naszym i siostry domu i zaczal sie smiac, myslicie że zlosliwie czy nerwowo![]()
![]()
W dodatku stwierdzil że tenjest przynajmniej podobny do dachowca czyt normalnego kota
Sihaja pisze:moś pisze:Sihaja pisze:No co TyMały jest cudowny, może jeszcze jeden?
Apage!!!
Nie pomyliło Ci się z Agape?
Marcelibu pisze:moś pisze:Taa, mnie tez ale to nie nasze imie, musi byc nasze![]()
Acha, moj tata dzisiaj go po raz pierwszy zobaczyl, policzyl zwierzeta w naszym i siostry domu i zaczal sie smiac, myslicie że zlosliwie czy nerwowo![]()
![]()
W dodatku stwierdzil że tenjest przynajmniej podobny do dachowca czyt normalnego kota
Gdy patrzę na zdjęcie Tilo z Twojego podpisu, to po prostu widzę ślicznego pluszowego kotka. Taki piękny, czy ja wiem: doskonały??No normalnie Mister Polonia!
moś pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:Taa, mnie tez ale to nie nasze imie, musi byc nasze![]()
![]()
Gdy patrzę na zdjęcie Tilo z Twojego podpisu, to po prostu widzę ślicznego pluszowego kotka. Taki piękny, czy ja wiem: doskonały??No normalnie Mister Polonia!
no na pierwszy rzut oka normalny kot
fakt- piekny
Marcelibu pisze:JA NIC NIE ROBIĘ, TYLKO CZYTAM TWÓJ WĄTEK. MOŚKA - WSZYSTKO PRZEZ CIEBIE!![]()
![]()
Oświadczam, że już tu (dzisiaj) nie będę zaglądać. Ani nigdzie....![]()
Bolkowa pisze:Apage - agape - Mister Polonia - z tego wyszło mi Mistyk
moś pisze:Bolkowa pisze:Apage - agape - Mister Polonia - z tego wyszło mi Mistyk
Bolkowa, jakby to powiedziec, do mistycyzmu daleko wszystkim moim kotom
moś pisze:Bolkowa pisze:Apage - agape - Mister Polonia - z tego wyszło mi Mistyk
Bolkowa, jakby to powiedziec, do mistycyzmu daleko wszystkim moim kotom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości