moś pisze:Monia, ja tez

No to już jesteśmy dwie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Monia, ja tez
annette88 pisze:ding dong !![]()
może pośpiewam małemu trochę ?
Tyzma pisze:jak mogę się wtrącić, to Tilo przypomina mi Filo - okropnego kota sąsiadki, którego nie chce za licho sterylizować (już miałam go sama złapać) ale ode mnie to on ucieka
moś pisze:Tyzma pisze:jak mogę się wtrącić, to Tilo przypomina mi Filo - okropnego kota sąsiadki, którego nie chce za licho sterylizować (już miałam go sama złapać) ale ode mnie to on ucieka
I myslisz ze to wzor na imie![]()
moś pisze:annette88 pisze:ding dong !![]()
może pośpiewam małemu trochę ?
ze co
moś pisze:Taa, mnie tez ale to nie nasze imie, musi byc nasze![]()
Acha, moj tata dzisiaj go po raz pierwszy zobaczyl, policzyl zwierzeta w naszym i siostry domu i zaczal sie smiac, myslicie że zlosliwie czy nerwowo![]()
![]()
W dodatku stwierdzil że tenjest przynajmniej podobny do dachowca czyt normalnego kota
trawa11 pisze:moś pisze:Taa, mnie tez ale to nie nasze imie, musi byc nasze![]()
Acha, moj tata dzisiaj go po raz pierwszy zobaczyl, policzyl zwierzeta w naszym i siostry domu i zaczal sie smiac, myslicie że zlosliwie czy nerwowo![]()
![]()
W dodatku stwierdzil że tenjest przynajmniej podobny do dachowca czyt normalnego kota
czyli powinnas sie dokocic dachowcami -panienkami
moś pisze:Anetko, trawka na ciebie czeka w wacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości