Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:natomiast na Chocimskiej facet ma być o 18-stej i lepiej aby nie widział śladów pobytu kotów.
casica pisze:A o MIKO coś wiadomo??? Jak się czuje dzisiaj?
Ciężko się przebijać przez ten wątek, a mały chyba nie ma własnego?
anna09 pisze:Pewnie Szefowa wie więcej. Ja przy okazji umawiania się na wizytę z moim kotem, dowiedziałam się, że Miko ma się dobrze. Jest unieruchomiony (nie wiem, w jaki sposób), więc z tego powodu nie jest szczęśliwy, ale przednimi łapkami i łepkiem, którymi może ruszać, cały garnie się do człowiekaJutro będę w lecznicy, to go na własne oczy zobaczę i zrobię mu jakieś zdjęcia.
Leone pisze:Tweety pisze:natomiast na Chocimskiej facet ma być o 18-stej i lepiej aby nie widział śladów pobytu kotów.
co za facet, o co chodzi?
Patka, będziemy w piątek ok. 17, więc możesz wpadać bez problemu
ale nie wiem, czy Ci oddamy Ivankę, ona jest taka słodka...
anna09 pisze:casica pisze:A o MIKO coś wiadomo??? Jak się czuje dzisiaj?
Ciężko się przebijać przez ten wątek, a mały chyba nie ma własnego?
Zacytuję siebie z poprzedniej strony
anna09 pisze:Pewnie Szefowa wie więcej. Ja przy okazji umawiania się na wizytę z moim kotem, dowiedziałam się, że Miko ma się dobrze. Jest unieruchomiony (nie wiem, w jaki sposób), więc z tego powodu nie jest szczęśliwy, ale przednimi łapkami i łepkiem, którymi może ruszać, cały garnie się do człowiekaJutro będę w lecznicy, to go na własne oczy zobaczę i zrobię mu jakieś zdjęcia.
Leone pisze:Też wydaje nam się, że lepiej byłoby wyeksmitować na jakiś czas koty - to, że nie będą widoczne, nie znaczy że będą też niesłyszalne.
Jasne, pomożemy, nie ma sprawy. Wyjdziemy z domu gdzieś ok. 16.30 i powinniśmy być chwilę po Kosmie
Mamy jeszcze taką małą prośbę - moglibyśmy pożyczyć na jeden dzień jakiś transporter z Kocimskiej? Nasze koty idą niebawem pod nóż, a my mamy tylko jeden..
Akima pisze:Chętni na Vitopar:
Miuti
Zowisia
Leone
Akima
Miszelina
została tylko jeszcze jedna butelka więc szybka męska decyzja!
Leone pisze:ok, coś wymyślimy
szefowo, jak z tym transporterkiem?
będziemy mogli wykraść jakiś na jeden dzień?
Tweety pisze:Akima pisze:Chętni na Vitopar:
Miuti
Zowisia
Leone
Akima
Miszelina
została tylko jeszcze jedna butelka więc szybka męska decyzja!
to ja
Tweety pisze:Leone pisze:Też wydaje nam się, że lepiej byłoby wyeksmitować na jakiś czas koty - to, że nie będą widoczne, nie znaczy że będą też niesłyszalne.
Jasne, pomożemy, nie ma sprawy. Wyjdziemy z domu gdzieś ok. 16.30 i powinniśmy być chwilę po Kosmie
Mamy jeszcze taką małą prośbę - moglibyśmy pożyczyć na jeden dzień jakiś transporter z Kocimskiej? Nasze koty idą niebawem pod nóż, a my mamy tylko jeden..
na 99,99% będą niesłyszalne, te akurat tak mają. Nie ma ich gdzie wynieść, bo kotowóz z 3 kotami, jednym karaluchem i jednym wislackimkotem jest w drodze na Sanocką
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 51 gości