CatherineTheGreat pisze:nie tżeba się bać stefcia nie sióra terasz nic a nic taka dzielna jeszt i bózie całóje wfszysztkim głodnym ciociom co to one tó wyjadają pżepisy cioci Alósine
Dzielna dziewczynka moja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatherineTheGreat pisze:nie tżeba się bać stefcia nie sióra terasz nic a nic taka dzielna jeszt i bózie całóje wfszysztkim głodnym ciociom co to one tó wyjadają pżepisy cioci Alósine
JoasiaS pisze:Bry, Alusia i kociaste![]()
Ugotowałam, ugotowałam, ugotowałam![]()
![]()
![]()
Pyszne było
JoasiaS pisze:alus1 pisze:najzdolniejsza ze zdolnych inaczej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo trafne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alus1 pisze:no wiesz ja bym książki nie napisała
JoasiaS pisze:Przestań, każdy z nas jest w czymś dobry, prawda? I całe szczęście, że tak się różnimy, bo jest ciekawie.
Znajomy, który kupił jakiś czas temu moją książkę dla swojej córeczki napisał mi dziś, że mała oświadczyła wczoraj, iż już nie "Tytus, Romek i Atomek" są jej ulubioną książką, ale "Milka, Kropka, Frodo i Sznycek"![]()
![]()
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Przestań, każdy z nas jest w czymś dobry, prawda? I całe szczęście, że tak się różnimy, bo jest ciekawie.
Znajomy, który kupił jakiś czas temu moją książkę dla swojej córeczki napisał mi dziś, że mała oświadczyła wczoraj, iż już nie "Tytus, Romek i Atomek" są jej ulubioną książką, ale "Milka, Kropka, Frodo i Sznycek"![]()
![]()
to kiedy w takim razie jakaś nowa powieść Twa
MartaAgnieszka pisze:Ugotujcie mi coś dobrego........ mam na coś chęć ale sama nie wiem na co. Jestem otwarta na każdą propozycje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości