Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Dziś wyprawa ze ślepaczkami do Krakowa. Koty już u siebie. Stefcio przekochany, ufny, Homerek przerażony...
marcjannakape pisze:Poszedł przelew na kwotę 624,99 zł składający się z:
październik = 529,99 zł
listopad (Aleksandra59, KarolinaS, ksiezna_kluska, marcjannakape, puss) = 65 zł
grudzień (Aleksandra59, marcjannakape) = 30 zł
Bazyliszkowa pisze:Stefcio i Homerek już we własnym domku![]()
Powodzenia chłopaki
anita5 pisze:Dziś wyprawa ze ślepaczkami do Krakowa. Koty już u siebie. Stefcio przekochany, ufny, Homerek przerażony...
AgaPap pisze:marcjannakape pisze:Poszedł przelew na kwotę 624,99 zł składający się z:
październik = 529,99 zł
A no własnie tego szukałam, bo gotówkę od marcjannykape mam już na koncie tylko musiałam szczegółów się doinformować
Kasia D. pisze:Tereska jest już w nowym domu.
Własnie wóciam od wetki gdzie dowiedziałam się, ze w sobotę Tereska trafiła do jej rodziny.
Mieszka w Lublinie.
Cóż, trochę inny dom miałam na oku. Forumowy.
Ale stało się jak się stało. Kotka będzie pod stałą kontrolą rodzinną i weterynaryjną mojej wetki.
Bazyliszkowa pisze:AgaPap pisze:marcjannakape pisze:Poszedł przelew na kwotę 624,99 zł składający się z:
październik = 529,99 zł
A no własnie tego szukałam, bo gotówkę od marcjannykape mam już na koncie tylko musiałam szczegółów się doinformować
Dziewczyny, trzeba by się zmobilizować i zdecydować, jak dzielimy pieniądze z października.
Bo kasa kurzy się na koncie, a ślepaczkom przyda się każda złotówka - im szybciej, tym lepiej.
Dzielimy równo wg listy czy ktoś ma lepszy pomysł albo jakieś zastrzeżenia?
Never pisze:ja chcialam powiedziec, ze: w stytuacji awaryjnej, gdy ktos mysli czy nie uspic malego, niewidomego kota, to:
moge negocjowac korzystna cene w jednym ze szpitali - na leczenie kociaków
moge zabrac kota do dr Garncarza i wspoluczestniczyc w kosztach wizyty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości