Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 23:20 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

MIKUŚ pisze:
terenia1 pisze:Dorotka wielkie dzięki, że pomożesz dziewczynom w dyżurach bo wiem jakie to jest obcążenie jak któraś wypadnie z dyżurów a tym razem to będę ja :( mnie nie będzie od wtorku 10.11 do następego wtorku 17.11 włącznie. Mam nadzieję, że przynajmniej uda mi się coś fajnego zakupić na nasze bazarki :D

Nie kłam że się smucisz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Noooo smucić się nie smucę :D bo przynajmniej Ciebie nie będę widziała tydzień :ryk: :ryk: no żartowałam :ryk: :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lis 08, 2009 10:10 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 08, 2009 10:31 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

hopsa :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lis 08, 2009 14:01 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

:ok: nasza dzielna chatko kocia hoooopsa do góry!
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Nie lis 08, 2009 14:33 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Nasz najnowszy "tymczas" przygarnięty ze śmietnika to kocurek Karmi.
Obrazek

Obrazek

biegunka ustępuje, kicia ma wilczy apetyt i duże chęci do zabawy ale ze względu na to że wydalił z siebie glistki :( musi być izolowany od innych kotów :wink: . Po ustabilizowaniu kupki będzie odrobaczenie i do gromady dołączy :)

Obrazek

Obrazek

Karmi pozdrawia Wszystkich dobrze mu życzących a szczególnie Ewę za lekarstewko :D

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lis 08, 2009 17:45 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Nowe wieści z Domku Dżona :
" Witam.
John ma sie bardzo dobrze. Duzo je i szaleje. Dzisiaj upolowal muche, zazwyczaj ogranicza sie jednak do myszek-zabawek, pomponikow i pileczek. Jesli tylko nie mam czasu sie z nim bawic, turla pilke po calym pokoju i obserwuje swoje rozlegle terytorium z okna. Ma tu duzo zakamarkow, duzo przestrzeni, duzo miejsc do wspinania i chowania. Wszystko to dla niego nowe, wiec podchodzi do tego z entuzjazmem i lekka nieufnoscia:). W nocy mruczy mi kolysanki i zaczepia pyszczkiem, a lapka glaszcze po twarzy. Staram sie go oduczyc gryzienia w rece, obecnie po kazdym "nie wolno" z mojej strony lize miejsce ktore wczesniej ugryzl:). Jak tak czytam historie jego rodzenstwa , to musze powiedziec ze wiele sie od siebie nie roznia. John uwielbia sie ze mna uczyc, spac na zeszytach, wylegiwac sie na ksiazkach i gryzc dlugopis gdy pisze. Uwielbia tez wode, chetnie bawi sie w lazience :). Poluje na wszystko co sie rusza, a gdzie nie moze wejsc prosi mnie miauczeniem o pomoc, otworzenie drzwi czy posadzenie na polce. Zawiesil juz zwyczaj polowania na stopy wystajace spod koldry nocna pora, moja obojetnosc troche go zniechecila :). Szkoda tylko , ze nie ma towarzysza swojego wzrostu i gatunku do zabawy. Na razie musze mu wystarczyc ja :). Wiekszosc dnia i tak na razie przesypia, czesto spi na plecach lub w innych dziwacznych kocich pozach:).
Pozdrawiam
Marcela "

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
fotoMarcela
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lis 08, 2009 17:53 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Wiesiu cudne wieści i cudne zdjęcia szczęśliwego Dżona :D oby jak najwięcej szczęśliwych historii naszych kociaków :D

terenia1

Post » Nie lis 08, 2009 18:03 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

witajcie wieczorową pora - ja z nietypową sprawą, byliśmy na zastrzykach rano z bandą i usłyszelismy o takiej historii -
do lecznicy trafił niedawno wilczurkowaty szczeniak potrącony przez samochów, osoby które go przywiozły przedstawily się jako własciciele, zostawili psa na leczenie i podali fałszywy adres i telefon. Piesek po leczeniu pewnie trafi do schroniska :( a jest przekochany, wesoly, łasi się do człowieka. Nie jest duży, taki niewyrośnięty wilczurek z dłuższym włosem. Ogłosiłam go na cafeanimal i alegratka, jakby litosciwa dusza jakaś pomogła mi na allegro i gdzie się da. Nie mam konta na allegro a strasznie się z tym spieszy, proszę help !

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... nupek,3991

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie lis 08, 2009 19:55 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

roześlę wici dalej ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lis 08, 2009 20:23 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Dziś pojechała z Kociej Chatki do domku stałego szronikowa dziewczynka :D która przyjechała do nas ze schroniska z 14 innych kociaków. Mała będzie mieszkała w Mysłowicach dużych będzie miała przez cały dzionek w domku :D

terenia1

Post » Nie lis 08, 2009 20:33 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

terenia1 pisze:Dziś pojechała z Kociej Chatki do domku stałego szronikowa dziewczynka :D która przyjechała do nas ze schroniska z 14 innych kociaków. Mała będzie mieszkała w Mysłowicach dużych będzie miała przez cały dzionek w domku :D

o ! siostra naszych szroników Diesla i jego brata?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie lis 08, 2009 21:21 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Dziś pojechała z Kociej Chatki do domku stałego szronikowa dziewczynka :D która przyjechała do nas ze schroniska z 14 innych kociaków. Mała będzie mieszkała w Mysłowicach dużych będzie miała przez cały dzionek w domku :D

o ! siostra naszych szroników Diesla i jego brata?

Tak Ewuniu dokładnie to ona :lol:

terenia1

Post » Nie lis 08, 2009 21:37 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Filomen pisze:witajcie wieczorową pora - ja z nietypową sprawą, byliśmy na zastrzykach rano z bandą i usłyszelismy o takiej historii -
do lecznicy trafił niedawno wilczurkowaty szczeniak potrącony przez samochów, osoby które go przywiozły przedstawily się jako własciciele, zostawili psa na leczenie i podali fałszywy adres i telefon. Piesek po leczeniu pewnie trafi do schroniska :( a jest przekochany, wesoly, łasi się do człowieka. Nie jest duży, taki niewyrośnięty wilczurek z dłuższym włosem. Ogłosiłam go na cafeanimal i alegratka, jakby litosciwa dusza jakaś pomogła mi na allegro i gdzie się da. Nie mam konta na allegro a strasznie się z tym spieszy, proszę help !

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... nupek,3991

Ewa ja jutro zrobie allegro wrzucę tez na inne portale:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 08, 2009 22:51 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Iskra_ pisze:We Wrocławiu mieszka Pani chętna do zaadoptowania kota.
Niedawno odeszła jej 16 letnia kotka.

Warunkiem jest to aby kot był około 4-5 letni i psiolubny.

Ma ktoś jakieś propozycje?

I zapomniałam dopisać najważniejszego. Zdrowy.

I najlepiej wysterylizowana już kotka.

viewtopic.php?f=13&t=103144
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 09, 2009 0:18 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

Dziewczyny moja prośba jest wielka :P szukam kogoś kto ma lekką rękę do pisania tekstów - kocich tekstów będzie to nam potrzebne do naszej stronki na razie nie podaję szczegółow bo jeszcze na to za wcześnie, ale ktoś taki o lekkim piórze i wielkich chęciach bedzie poszukiwany :D gdyby ktoś się znalazł już to napiszę o co chodzi, a potem to za jakiś tydzień będę wiedziała o szczegółach :)
Marta jak dam radę to podskoczę jutro do Ciebie żeby obgadać sprawę strony - musimy się zdecydować co chcemy na niej umieścić. , Bo ja mam jakąś tam wizję po przeglądzie iluś tam.... stron róznych fundacji i stowarzyszeń, ale nie wiem czy moja wizja jest dobra :P więc trza pogadać :D

terenia1

[poprzednia][następna]