Moderator: Estraven
wiga138 pisze:....nic z tego nie rozumiem.... przyszli po Esmę i nie wzieli jej ?
Akima pisze:Państwo wlaśnie sobie wyszli. Młodzi, fajni, chyba metalowcyKot Filon rezydent wypasiony. Esma się nie zareklamowala, najlepiej wypadł Pirat. Ania chciała go wziąć
Esma pojedzie do nowego domku w przyszły weekend. Tyle nam podarowano.
Ja jestem dobrej mysli ale cieszę się, że mamy jeszcze trochę czasu.

Iweta pisze:Akima pisze:Państwo wlaśnie sobie wyszli. Młodzi, fajni, chyba metalowcyKot Filon rezydent wypasiony. Esma się nie zareklamowala, najlepiej wypadł Pirat. Ania chciała go wziąć
Esma pojedzie do nowego domku w przyszły weekend. Tyle nam podarowano.
Ja jestem dobrej mysli ale cieszę się, że mamy jeszcze trochę czasu.
Bedzie dobrze, lubie metalowców![]()
A Pirata to każdy chciałby wziąć, ja też

wiga138 pisze:Bam Bam jes SUUUPER ale Piratek ma pierwszeństwo !
Napewno odwiedzę Was - tylko jeszcze nie wiem kiedy.. ale moje serducho jest zawsze z Wami
za co bardzo dziękujemy. Gdyby nie ty.... Ech. Aniołem naszym jesteśAkima pisze:Ja mam Piratka na tapecie cały dzień. Jak sie przyczepi do koszulki to nie da sie do odczepić. Dziadek zaczał sie bawić kocią wedkąAnia powiedziała, że jest słodki bo ma krzywe nogi. Leży teraz sobie na kanapie i śpi. Martwię się trochę. zobaczymy co jest we wtorek.
Maluchy chlewikowe przytulaste. W brzuchu bylo pełno robali, których się pozbyliśmy. W piatek dostana advocata na śierzbowiec. Pumba chodzi na 3 łapach, ale biega i skacze na czterech. Dziwny kotNadżerka nie schodzi, trzeba będzie pewnie włączyc antybiotyk.
Ciocia Piratkowa z Bielska-Bialej dzisiaj wpadla do Piratka, czego nie moge powiedzieć o cioci z WarszawkiPiratek lubi towarzystwo, jest kogo pozaczepiać i wogóle czrus taki sie z niego robi, ze hej. Panów nie lubi, uwielbia Panie.
Akima pisze:wiga138 pisze:Bam Bam jes SUUUPER ale Piratek ma pierwszeństwo !
Napewno odwiedzę Was - tylko jeszcze nie wiem kiedy.. ale moje serducho jest zawsze z Wami
uzupełnię, żenie tylko Twoje wielkie serducho ale także i portfelza co bardzo dziękujemy. Gdyby nie ty.... Ech. Aniołem naszym jesteś

Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google [Bot] i 20 gości