Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:takie coś mieli od Joli Zuzia i Zbysio, jak u nas mieszkiwali.. ale najbardziej lubiłam laserek
MaryLux pisze:annette88 pisze:takie coś mieli od Joli Zuzia i Zbysio, jak u nas mieszkiwali.. ale najbardziej lubiłam laserek
A ja nie wiem, co to laserek
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:takie coś mieli od Joli Zuzia i Zbysio, jak u nas mieszkiwali.. ale najbardziej lubiłam laserek
A ja nie wiem, co to laserek
jak kupiem to Ci wyślem!!
kotka doroty pisze:A ja mam taką mynię co ma w nosku laserek,Duża się ze mną bawi taką myniąBardzo to lubię
![]()
Miałka![]()
kotka doroty pisze:Dużą mi kupiła w takim sklepie co to dla zwierzątek różne rzeczy mają.Tanie to nie było tak mówi Duża ,ale twierdzi że,ja się tym doskonale bawię więc nie żal jej pieniązków,bo inne kocie zabawki to ja mam pod ogonkiem,tak mówi Duża
Miałka nie mająca nic pod ogonkiem-sprawdziłam!
MaryLux pisze:kotka doroty pisze:Dużą mi kupiła w takim sklepie co to dla zwierzątek różne rzeczy mają.Tanie to nie było tak mówi Duża ,ale twierdzi że,ja się tym doskonale bawię więc nie żal jej pieniązków,bo inne kocie zabawki to ja mam pod ogonkiem,tak mówi Duża
Miałka nie mająca nic pod ogonkiem-sprawdziłam!
Nawet poduszeczki pod ogonek Ci nie dali?![]()
Inka oburzona
MaryLux pisze:Moje koty też lubią drożdżówki. Kruche ciasto też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 434 gości