Erin pisze:Cześć PIKi Kochane!
Witaj, Cioteczko Kloteczko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Cześć PIKi Kochane!
annette88 pisze:cześć Inka! Zgłodniałam w nocy i postanowiłam spróbować co jedli Duzi. Nie było złe ale potem rozbolał mnie brzószek. Poszedłam po pomoc do Dużej, chciałam ją obudzić ale nie zdonżyłam, bo wyleciał mi pawikDuża zaraz sprawdziła co w nim jest i fszystko wiedziała..I przytuliła mnie i już było dobrze
![]()
To był sajgon po sajgonce
MaryLux pisze:Moje koty też lubią drożdżówki. Kruche ciasto też
annette88 pisze:MaryLux pisze:Moje koty też lubią drożdżówki. Kruche ciasto też
mają dobry gust
annette88 pisze:Ineczko, Kuku - będziecie świętować Dzień Czarnego Kota ?![]()
![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze:Ineczko, Kuku - będziecie świętować Dzień Czarnego Kota ?![]()
![]()
Pewnie, że tak! Jakich prezentów mamy zażądać?
Inka i Kulka
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Ineczko, Kuku - będziecie świętować Dzień Czarnego Kota ?![]()
![]()
Pewnie, że tak! Jakich prezentów mamy zażądać?
Inka i Kulka
z pewnością pysznego amciaku ! I serniczka! I piłeczek albo myszek może?
A czy ja też mogę świętować? Mam też czarne futerko![]()
Sajgonka
annette88 pisze:jupiii !! to będę miała, co świetować ! Bo mijajom też dwa lata jak mieszkam z Dużymi![]()
ja lubiem piłeczki bardzo, dzisiaj mi Duża trzy znalazła pod łóżkiem
MaryLux pisze:annette88 pisze:jupiii !! to będę miała, co świetować ! Bo mijajom też dwa lata jak mieszkam z Dużymi![]()
A do mnie ostatnio przyjechała paczka z jedzonkiem. Amciaku zamawiałam, żwirek też, ale oprócz tego w środku była fioletowa mynia
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:jupiii !! to będę miała, co świetować ! Bo mijajom też dwa lata jak mieszkam z Dużymi![]()
A do mnie ostatnio przyjechała paczka z jedzonkiem. Amciaku zamawiałam, żwirek też, ale oprócz tego w środku była fioletowa mynia
ojej, jak fajnie ! ja żwirek też za niedługo muszem zamowic, może sobie kupiem zbaweczke tez?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości