Może ktoś z Was ma jakieś rzeczy na bazarek? Przyjmę wszystko, ja już nie mam co sprzedawać. Poprosiłam mamę o robienie serwetek na szydełku, ale to też potrzeba trochę czasu..
Będę wdzięczna za każdą formę pomocy..
Duży, elegancki kocurek Kacper szuka domu. Biały, w szarej pelerynie, ma około 2-3 lat. Ma swoją kocią godność i łagodność. Mimo poczucia wolności i potrzeby eksplorowania terenu uwielbia wylegiwać się na kanapie i być głaskany. Nie zje jak się go nie pogłaszcze i nie będzie przy nim siedziało. Spragniony towarzystwa człowieka. Nawet u weta po zabiegach wyciąga się jak długi na stole i zasypia..
Kacperek jest dużym, wysokim kotem. O wiele wyzszym niż inne dachowce.
Bardzo pragnie swojego domu, swojej kanapy i swojego ogródka do biegania.
Kontakt w sparwie Kapcerka: Iza tel. 0 506 250 898

Kolejny dorosły kocurek wyrzucony przez kogoś z domu.
Kacperek jest dużym, smukłym kotem, z długimi łapkami. Elegant. Łepek szary, z białymi plamkami przy wąsach, jak się patrzy na niego z gory to wygląda jakby był w szarej pelerynie, nierówno zarzuconej i zwisającej z jednego boku - jeden bok szary, drugi biały. Łapki białe.
Przychodzi na podwórko do mojej siostry od kilklu miesięcy. Ostatnio bardzo, bardzo chce wejść do domu stąd potrzeba znalezienia mu nowego domku, z ktorego już go nikt nie wyrzuci. Dziś był u weta - ma świerzba w uszkach, poza tym wygląda na zdrowego, został odrobaczony i odpchlony. Wet powiedział, że ma kilka lat, ale trudno dokladnie określić ile. Przed adopcją zostaną wykonane badania krwi. Z zachowania u weta wynika, że nie jest to dziki, niegdy nie mający domu kocur - oczywiście jak na porządnego kota przystało lekko protestował przy wpuszczaniu maści do ucha i podawaniu tabletki, ale po zakończonych czynnościach weterynaryjnych protestował przed wejściem do koszyka

Szukam domku dla Kacperka - zima blisko...