Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2009 23:30 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Śliczna pingwinka :love:
Może znajdzie się domek, na przykładzie Czarnulki widać, że to jest możliwe.

Kciuki za obie koteczki! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 07, 2009 11:33 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Teraz czekamy na wieści o Czarnulce. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lis 07, 2009 12:23 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

To czekamy na wieści jak minęła podróż kiciuni. :ok: :ok: :1luvu:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Sob lis 07, 2009 12:31 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

szukaj pilnie jakiegos DT dla pingwinki! albo TDT... Cokolwiek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Ona tam cierpi, czuje sie samotna, niechciana, niekochana! Chyba nie chcesz, zeby zaczela sie wycofywac?! Skoro szla za toba, to czuje, ze wlasnie tobie a nie komus innemu moze zaufac! Czarnulka w koncu znalazla naprawde dobry DT, o nia mozesz juz byc spokojna, teraz trzeba pomoc pingwince!

Cameo pisze:Marku :king: :1luvu:

Kiciu, rozpoczynasz nowy etap w swoim życiu!

a co ty jadasz, ze do rymu gadasz? :ryk: 8)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lis 07, 2009 15:10 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Kociara82 pisze:szukaj pilnie jakiegos DT dla pingwinki! albo TDT... Cokolwiek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Ona tam cierpi, czuje sie samotna, niechciana, niekochana! Chyba nie chcesz, zeby zaczela sie wycofywac?! Skoro szla za toba, to czuje, ze wlasnie tobie a nie komus innemu moze zaufac! Czarnulka w koncu znalazla naprawde dobry DT, o nia mozesz juz byc spokojna, teraz trzeba pomoc pingwince!

Nawet nie czują,jak rymują :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lis 07, 2009 16:39 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Dobry wieczór! :)
Jak się macie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 07, 2009 16:41 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:szukaj pilnie jakiegos DT dla pingwinki! albo TDT... Cokolwiek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Ona tam cierpi, czuje sie samotna, niechciana, niekochana! Chyba nie chcesz, zeby zaczela sie wycofywac?! Skoro szla za toba, to czuje, ze wlasnie tobie a nie komus innemu moze zaufac! Czarnulka w koncu znalazla naprawde dobry DT, o nia mozesz juz byc spokojna, teraz trzeba pomoc pingwince!

Nawet nie czują, jak rymują :ryk:
powiedziala co wiedziala :D :D

Kociara82

Post » Sob lis 07, 2009 20:05 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Dzisiaj po 16 byłam dać jeść bezdomniaczkom i słyszałam jak ktoś zamknął okienko piwniczne(bo to jest zaraz przy moim kąciku do karmienia).
Nie dawało mi to spokoju i musiałam iść sprawdzić co z kotami. Wzięłam latarkę i poszłam pod blok. Patrzę a tam wszystkie okienka pozamykane a 3 koty siedzą w końcu bloku skulone pod murem. :cry: :cry: :cry:
Jak mnie zobaczyły to zaczęły lecieć do mnie, nasypałam im znowu suchego i dalej nie wiedziałam co mam zrobić, bo u tej Pani co otwiera im okienko piwniczne było ciemno. :( Obeszłam jeszcze raz blok a koty oczywiście za mną. Patrzę, zapaliło się światło u tej Pani i zaraz dzwonię do niej. Otworzyla mi drzwi i poprosiłam o otwarcie okienka bo koty zmarznięte siedzą pod blokiem. Powiedziała, ze ona nie zamykała jeszcze okienka, ale wzięła klucze i zaszłyśmy na dół. Pani się bardzo zdenerwowała widząc zamknięte okienko. Powiedziała co komu to przeszkadza!
Otworzyła je i wyszłyśmy stamtąd.
Jak szłam do domu to kotów już nie było pod blokiem. Spokojna już o nie wróciłam do domu.
Ale popatrzcie Cioteczki jakie miałam przeczucie, żeby tam iść jeszcze raz. Gdyby nie moja troska o nie, to... :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob lis 07, 2009 20:23 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Jednym słowem ,miałaś czuja :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A ja ostatnio widziałam blok dalej,jak szłam do pracy pięknego buraska,albo buraskę,z daleka dokładnie nie widziałam "płci" ,szedł sobie chodnikiem i widziałam ,że skręcił w kierunku bloku,później dojrzałam pięknie otwarte okieneczko piwniczne,a koć sobie smyk i suuuperrr ,spokojna poszłam dalej do pracy
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 07, 2009 21:47 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Dostałam wpłatę na kociaki od kociczka39 - 100 złotych i od Rachelinki 20 złotych - za bazarek. Dziękuję serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam na koncie dla kociaków razem 162 złote i teraz mogę łapać na kotki sterylki. :ok: :ok: :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lis 07, 2009 22:28 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Bardzo sie niepokoję o naszą starą Czarnulkę, bo miała być odebrana o 20godzinie. :(
Kurcze, co się dzieje? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lis 07, 2009 23:03 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Też mi się coś obiła ta 20 o oczy.
Co się dzieje?,czy wszystko w porządku?Bo troszkę się marwtimy
U mnie 23.03 a tu żadnych wieści :(
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 07, 2009 23:30 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

Rozmawiałam dzisiaj z Markiem i wybierał sie po koteczkę-nie wiem co się stało?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lis 07, 2009 23:33 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

moze poprostu z wrazenia Markowi sie zapomnialo i tyle...

Kociara82

Post » Sob lis 07, 2009 23:35 Re: Czy nadejdzie...? Starsza kotka będzie miała DT u markppp :)

To Marek jej nie odebrał w Warszawie?-to chyba niemozliwe!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]