tak wiec nie jestes sama

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:A pewnie, że mam.
Jedna para szwenda się po domu, to taka para na przyczepkę![]()
A poza tym ja sama podobno baba z jajami jestem, chociaż co prawda osobiście ich jeszcze nie zlokalizowałam.
Sol, można odebrać u Piotrka w pracy, ale wcześniej daj znać, bo będzie musiał ze sobą wziąć. Ja jak na razie się nie piszę na wizyty gościnne.
Kociara82 pisze:samej narkozy nie masz sie co bac. Najgorsze jest tylko to wrednie silne uczucie sennosci, przerazliwa sennosc po wybudzeniu sie. A nie wolno spac przez 2 godziny po zabiegu. (o ile bedziesz miala znieczulenie ogolne a nie miejscowe). Tylko te 2 godziny sa najciezsze, a potem to pikus!
Niejeden zwierz mial ciezsze zabiegi operacyjne i jakos zniosl narkoze. Wiec nie boj zaby!Trzymasz kciuki za Fredzie, wiec ona teraz bedzie trzymala lapki za ciebie
A moze ci sie przysni w czasie zabiegu wlasnie Fredzia jako "grubasek"?
Fredzia, powiedz cioteczce, ze wsio bedzie wporzo, ze ma sie tak nie martwic
Gosiara pisze:solangelica kciuki za Ciebie trzymać będę
Kociara82 pisze:solangelica Fredzia dzielnie znosila przez 2 lata nieustanne biegunki, zajrzyj na watek tyskich mruczkow, poczytaj o pieknym Ozzym, ktory od ponad roku cierpi na raka gornych drog oddechowych (wetka dala mu max.pol roku zycia)!! Kicius bardzo chce zyc, dzielnie wszystko wytrzymuje, co 2 dni sterydy dostaje! Powiedz szczerze, czy to nie jest piekne, jak te zwierzaki walcza o swoje zycie?! Wez z nich przyklad!Formica tez miala chwilowy kryzysik, ale wszystko jest ok, bo sie nie poddaje!
![]()
To jak, Fredzia? Trzymamy kciuki za cioteczke? :)
Kocia dusza pisze:hihi przciwstawne mają tylko człekokształtne
Formica pisze:Waga na dziś 1700![]()
![]()
![]()
i znowu poszła kontrolnie krew do badania
Kał różnie, ogólnie początkowo twardy potem już w formie miękkiej.
Zmniejszyliśmy dawkę loperamidu do dwóch połówek dziennie i chyba stąd taka reakcja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 574 gości