H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 21:19 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Poszłam do dziś do swojego osiedlowego L. Eclerca, który się rozbudował był i zrobiła się "galeria" (jakich teraz wiele). Chodziłam sobie m. in. po "Camaieu" i coś mi woniało nie tak, jakby kocim moczem... :roll: Pomyślałam, że chyba nie jedna kociara tu jestem :wink: . Jakież było moje zdumienie, kiedy po wyjściu ze sklepu zapach nadal się unosił i czułam go wyraźnie. Zdjęłam plecak - no i już wszystko jasne. Któreś, francowate footro nasikało mi na plecak zakupiony w Go-Sporcie :evil: . Wiem, co zrobię - poświęcę jednego kota i zrobię sobie nowy plecaczek. Bury (markurkowy lub makowcowy) albo pingwinowy... :piwa:
Ostatnio edytowano Sob lis 07, 2009 21:20 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 07, 2009 21:20 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

tylko nie pingwinkowy :evil:

:ryk:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lis 07, 2009 21:24 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

nie wiem czy wypada :roll:...
ale... :ryk: :ryk: :ryk:

Gdybyś szyła marmurkowy, to służę dodatkowym materiałem, co by był większy i bardziej pakowny :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lis 07, 2009 21:55 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Marcelibu pisze:Poszłam do dziś do swojego osiedlowego L. Eclerca, który się rozbudował był i zrobiła się "galeria" (jakich teraz wiele). Chodziłam sobie m. in. po "Camaieu" i coś mi woniało nie tak, jakby kocim moczem... :roll: Pomyślałam, że chyba nie jedna kociara tu jestem :wink: . Jakież było moje zdumienie, kiedy po wyjściu ze sklepu zapach nadal się unosił i czułam go wyraźnie. Zdjęłam plecak - no i już wszystko jasne. Któreś, francowate footro nasikało mi na plecak zakupiony w Go-Sporcie :evil: . Wiem, co zrobię - poświęcę jednego kota i zrobię sobie nowy plecaczek. Bury (markurkowy lub makowcowy) albo pingwinowy... :piwa:

niezły śmierdziel byłaś w tej galerii :ryk:
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła sobie marmurkowy plecaczek i krówkowy kołnierz do kurtki. Nie wiadomo przecież, który najszczał :roll:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lis 07, 2009 22:13 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

To może plecaczek marmurkowy, a obszycie kaptura płaszcza puchowego (jest biały) dam z pingwinowatego? Może tę czarną część - będzie bardziej kontrastowo?
W zeszłym roku płaszcz po odebraniu z pralni miał "obkurczony" kaptur, bo futerko, którym jest obszyty się skurczyło. Zrobię podmiankę :twisted: .

Kontunuując: ... i tak pośmierdując dotarłam do części zakupowej samego L.Eclerca. W spożywczej też byłam... :|
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob lis 07, 2009 22:15 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Pingwinkowy nie krówkowy!!!
Najbliższą znaną Marcelibu krówką jest chyba mój Gumkojad, a ja go (mimo wszystko!) nie planuję składać w ofierze, tym bardziej, że właśnie wczoraj zapisałam go w testamencie Anice.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 22:24 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Witaj Marcelibu wieczorową porą .
Wszystko na to wskazuje że chłopaki Cie olewają przynajmniej czasmi :wink:
Może to zemsta za karmienie parafinką , za saneczkowanie ........ :ryk: :wink:
Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lis 07, 2009 22:27 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Gumkojad na szczęście nie dla mnie.... :piwa:

Paweł - tak piękne zbliżenia robisz, że aż zazdrość człowieka zbiera. A jeszcze futerko szylkretowe.

Zaraz mi się moja Klarusia ['] przypomina.

I jak zwykle Wszystkim serdecznie dziękuję za "wsparcie" :evil: ! Obszczanemu zawsze wiatr w oczy... :mrgreen:

Marcelibu

Post » Sob lis 07, 2009 22:43 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Marcelibu pisze:

I jak zwykle Wszystkim serdecznie dziękuję za "wsparcie" :evil: ! Obszczanemu zawsze wiatr w oczy... :mrgreen:

Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że pewna panna z którą mieszkam pod jednym dachem z lubością sika nie tylko w miejscach do tego wyznaczonych ale też do balkonowych doniczek , na stojący na balkonie fotel ( przy czym raz nawet rozszarpała worek na śmieci który był na fotel nałożony tylko po to by wejść pod niego i zrobić co trzeba ) , na pozostawione do wyschniecia po praniu buty :roll: .
A wszystko to sprawka tego aniołeczka :? ........
Obrazek

bubor

Post » Sob lis 07, 2009 22:53 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Marcelibu pisze:Gumkojad na szczęście nie dla mnie.... :piwa:

I aby na pewno masz się z czego tak cieszyć :roll: ? Ja na Twoim miejscu zdecydowanie wolałabym niewinnego łaciatego Gumkojada niż... niż sama wiesz kogo :roll: :strach:
A poza tym, jeżeli do tego czasu (do mojej śmierci znaczy;)) marmur junior się nie upłynni, to też będzie Twój, w bonusiku. Także to raczej Anika ma powody do radości, nie Ty :twisted:

Marcelibu pisze:I jak zwykle Wszystkim serdecznie dziękuję za "wsparcie" :evil: ! Obszczanemu zawsze wiatr w oczy... :mrgreen:

Naprawdę tak myślisz...? To pewnie dlatego od kilku lat na co dzień wiedzie mi się jak tej k..... w deszcz :roll: :(
Wobec powyższego: wywalam go na śmietnik :twisted: Zakładam buty. Już.

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 22:54 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

bubor pisze:
Marcelibu pisze:

Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że pewna panna z którą mieszkam pod jednym dachem z lubością sika nie tylko w miejscach do tego wyznaczonych ale też do balkonowych doniczek , na stojący na balkonie fotel ( przy czym raz nawet rozszarpała worek na śmieci który był na fotel nałożony tylko po to by wejść pod niego i zrobić co trzeba ) , na pozostawione do wyschniecia po praniu buty :roll: .
A wszystko to sprawka tego aniołeczka :? ........
Obrazek

Uroczy ten "Aniołeczek" :D .

Marcelibu

Post » Sob lis 07, 2009 22:55 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Wielbłądzio pisze:Pingwinkowy nie krówkowy!!!

Oszszywiśście. Hugcio to rasowy pingwin... :mrgreen:

Marcelibu

Post » Sob lis 07, 2009 22:56 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

bubor pisze:Obrazek

Paweł, a na co pójdzie ta skórka :mrgreen: ?

Wielbłądzio

Post » Sob lis 07, 2009 22:58 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Wielbłądzio pisze:

Hmmm :roll: ......sam nie wiem , podesłałem ją Marcelibu - niech wybiera :wink:

bubor

Post » Sob lis 07, 2009 23:00 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:

Hmmm :roll: ......sam nie wiem , podesłałem ją Marcelibu - niech wybiera :wink:

Tym razem niech zostanie na kocie... 8)

Marcelibu

[poprzednia][następna]