Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Tak jakoś mi chodziło po głowie, że Syrenka to apteka jak po tym haśle było info o tanich lekach, ale chciałam być pewna..
Kaprys2004 pisze:Tylko lek na co Asia kupiła za grosz? Grosz mam, też mogę, tylko nie wiem czy chcę
Bazyliszkowa pisze:Kaprys2004 pisze:Tylko lek na co Asia kupiła za grosz? Grosz mam, też mogę, tylko nie wiem czy chcę
Jak smaczny to możesz kupić zamiast cukierków
Aleba pisze:Bazyliszkowa pisze:Kaprys2004 pisze:Tylko lek na co Asia kupiła za grosz? Grosz mam, też mogę, tylko nie wiem czy chcę
Jak smaczny to możesz kupić zamiast cukierków
No, a jak za grosz dają, to aż wstyd się pytać - trza brać
jopop pisze:kopnęło Was w głowy
singulair stosuje się przy astmie, chyba żadna z Was nie musijest na receptę
Bazyliszkowa pisze:jopop pisze:kopnęło Was w głowy
Nigdy nie wiadomo, alergia i astma ujawniają się nieraz w późnym wieku, nie zaszkodzi zrobić zapas za grosikTylko kłopot z tą receptą
Bazyliszkowa pisze:jopop pisze:kopnęło Was w głowy
Nigdy nie wiadomo, alergia i astma ujawniają się nieraz w późnym wieku, nie zaszkodzi zrobić zapas za grosikTylko kłopot z tą receptą
jopop pisze: Szkoda tylko, że nie opanowaly sikania do kuwety, a nie na podłogę obok...![]()
jopop pisze:to nie koty sikają obok kuwety pod kiblem. w zasadzie to ja sama to robię![]()
jopop pisze:oczy maluchów - po jednej sztuce będzie perfect, po jednej prawie na pewno do wydłubania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 583 gości