Co do jedzenia. Naprawdę nie można uważać, że ma się panaceum na wszystko, bo każdy kot jest inny. Otish po wizycie dzisiaj u weta ma dietę

Maluszek słodki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:estre pisze:Chesterek wstał i się bawi
a kiedy to zobaczymy he?
Tyzma pisze:dzień dobry - dopiero odwiedzam wątki. Ale ciekawie się zrobiło. Prezesku - qupala strzel raz, raz![]()
![]()
![]()
Co do jedzenia. Naprawdę nie można uważać, że ma się panaceum na wszystko, bo każdy kot jest inny. Otish po wizycie dzisiaj u weta ma dietęa inne koty nie miały tego problemu. Suche stoi cały czas, a dodatkowo dostają kurze i indycze cyce, ryby, jajka, polędwiczki słodkie i cielęcinę, ale nei żeby na raz. Przepis ciekawy i wydaje się smaczny
![]()
ale mój Glaki by nie ruszył czegoś co nie ma kawałków, już nie jeden raz próbowałam
![]()
Maluszek słodki![]()
miodzio
estre pisze:Wgrywa się![]()
Zaraz będzie
estre pisze:Tyzma pisze:dzień dobry - dopiero odwiedzam wątki. Ale ciekawie się zrobiło. Prezesku - qupala strzel raz, raz![]()
![]()
![]()
Co do jedzenia. Naprawdę nie można uważać, że ma się panaceum na wszystko, bo każdy kot jest inny. Otish po wizycie dzisiaj u weta ma dietęa inne koty nie miały tego problemu. Suche stoi cały czas, a dodatkowo dostają kurze i indycze cyce, ryby, jajka, polędwiczki słodkie i cielęcinę, ale nei żeby na raz. Przepis ciekawy i wydaje się smaczny
![]()
ale mój Glaki by nie ruszył czegoś co nie ma kawałków, już nie jeden raz próbowałam
![]()
Maluszek słodki![]()
miodzio
Cześć
Prezes kuwetę olewa![]()
Młody w kawałkach mięsko też lubi
Tyzma pisze:estre pisze:Tyzma pisze:dzień dobry - dopiero odwiedzam wątki. Ale ciekawie się zrobiło. Prezesku - qupala strzel raz, raz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maluszek słodki![]()
miodzio
Cześć
Prezes kuwetę olewa![]()
Młody w kawałkach mięsko też lubi
oj niedobrze
alus1 pisze::ryk:![]()
Chester morderca kwiatków
![]()
![]()
![]()