też mogę napisać kilka w Twojej sprawiemoś pisze:varia ostatnio mnie znielubila, zupełnie nie wiem dlaczego..chyba pw do niej napisze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
też mogę napisać kilka w Twojej sprawiemoś pisze:varia ostatnio mnie znielubila, zupełnie nie wiem dlaczego..chyba pw do niej napisze
Femka pisze:też mogę napisać kilka w Twojej sprawiemoś pisze:varia ostatnio mnie znielubila, zupełnie nie wiem dlaczego..chyba pw do niej napisze
aamms pisze:Wreszcie jest nowy wątek..
Masz pięknego plaskatego krówka..
Powiem jego tatusiowi, że synuś wspaniale trafił..
(jego tatuś na razie mieszka u mnie, ale niedługo wybiera się do DS do Poznania)..
EDIT: z dziesięć razy już wysyłałam tego posta.. ciągle ktoś coś dopisuje i komp się pyta czy nie chcę nic zmienić w moim poście..
NIE CHCĘ!!! chcę to wreszcie wysłać.. [ikonka tupiąca nogami ze złości]
A pewnie znowu się nie uda, bo wątek zasuwa jak rakieta..
EDIT2: A nie mówiłam..
baby, przystopujcie chociaż na chwilę..
Marcelibu pisze:Femka pisze:też mogę napisać kilka w Twojej sprawiemoś pisze:varia ostatnio mnie znielubila, zupełnie nie wiem dlaczego..chyba pw do niej napisze
![]()
Podpisano "życzliwa"
uważam, że ładnie byś się zachowała, dając mośce w pakiecie środki nasenne i zatyczki do uszuaamms pisze:Wreszcie jest nowy wątek..
(jego tatuś na razie mieszka u mnie, ale niedługo wybiera się do DS do Poznania)..
EDIT: z dziesięć razy już wysyłałam tego posta.. ciągle ktoś coś dopisuje i komp się pyta czy nie chcę nic zmienić w moim poście..
aamms pisze:Wreszcie jest nowy wątek..
Femka pisze:chyba powinnam się ewakuować z tego wąta, bo coś mośka się wkurza
Femka pisze:uważam, że ładnie byś się zachowała, dając mośce w pakiecie środki nasenne i zatyczki do uszu
Femka pisze:mamusia pewnie pręgowana buraska
Femka pisze:chyba powinnam się ewakuować z tego wąta, bo coś mośka się wkurza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 22 gości