Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Skoków znienacka u mnie nie ma, tylko jak kot sie na rekach czegos wystraszy, np. na balkonie przechodzacych ludzi lub autka ,to ucieczka nastepuje po moich pleckach-Gucio w tym celuje,bo on cykorek jest z charakteru
anulka111 pisze:Najszybciej ,jak potrafie![]()
, a gdzie peany pochwalne dla mojej telewizorni z poprzedniej strony dla kotkow???? Blusik peanow oczekuje
anulka111 pisze:no co chcesz ,Gucio sklada sie glownie z futra, a pod nim wcale nie ma tak duzo kota, jest ciut ciezki ,ale to tylko z powodu wyjatkowo obfitej kity i kryzy-w dodaku on je jak ptaszek......obecnie ,wiec jakby mial byc z niego duzy kot
Monostra pisze:Ehm, też nie wiem, z jakiego powodu to rozbawienie. Schylony (albo i nie) człowiek, to schodek i już. Można się przyzwyczaić, nawet do skoków znienacka.
anulka111 pisze:Mam nadzieję ,że koty lubić będą swoja obsluge i szanować moje plecki......a by udowodnić ,że gucio jest małym koteczkiem zrobilam mu fotki w szufladzie komody do której wszedl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, pibon, Silverblue i 31 gości