^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2009 14:36 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Istna, super news i super Rudolf :)
Co do kawki, to niestety nie w ten weekend. Jak się dałam wrobić w tradycyjne gotowanie, to nie ma przebacz - rybę po grecku właśnie kończę, mam pół sałatki warzywnej zrobione (reszta TŻ), został mi tort i biscotti. Sprzątanie machnę jutro przed uczelnią...

Pixia, trzymam.

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Pt lis 06, 2009 15:34 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Wow,fajne wiesci ! Istna strasznie sie ciesze i mam nadzieje,ze badanie cos wyjasni w koncu .
Rudolf powiem krotko...ho,ho,ho...! :mrgreen:
Wczoraj dzieki Leszkowi stara szafka wyladowala pod moim blokiem i moglam ustawic Menelowi nowa,piekna bude. Nie zwazalam na bluzgi sasiada z parteru,ktory straszyl mnie policja i robilam swoje . Dzisiaj wracajac z pracy pierwszy raz zobaczylam menela drzemiacego w budzie .Dla mojego skolatanego serca to najpiekniejszy widok na swiecie.Mam nadzieje,ze chlopak nie da sie wygryzc juz z tej budy i nie bede musiala wiecej patrzec jak w mroz czy deszcz siedzi pod klatka albo na budzie .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt lis 06, 2009 16:55 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

jak na menela to Menel ma całkiem niezłe wymagania bytowe - nie zadowala się byle czym 8)
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Pt lis 06, 2009 17:21 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Ta buda jest wyzej postawiona,mysle ze o to chodzilo Menelkowi. On lubi spac na lawce,pojemniku z piaskiem i dlatego pomyslalam ,ze moze zaakceptuje bude nad ziemia . Widocznie bezpieczniej sie czuje .
Bylam dzisiaj na rynku ,nie wiem capriccio ale chyba masz pecha bo ja kota-staruszka spotykam ile razy tam pojde. Dzisiaj jakis pan z jamnikiem kupil kociuchowi saszetke kitekata .W poniedzialek bede miala odpowiedz szefa-prezesa rynku czy moge na terenie ustawic budke ale jak twierdzila zona nie powinien sprzeciwiac sie bo lubi zwierzaki.

kya

Post » Pt lis 06, 2009 17:32 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze: Bylam dzisiaj na rynku ,nie wiem capriccio ale chyba masz pecha bo ja kota-staruszka spotykam ile razy tam pojde. Dzisiaj jakis pan z jamnikiem kupil kociuchowi saszetke kitekata .W poniedzialek bede miala odpowiedz szefa-prezesa rynku czy moge na terenie ustawic budke ale jak twierdzila zona nie powinien sprzeciwiac sie bo lubi zwierzaki.

Wczoraj byłam i widziałam jakiegoś kota z zębem na wierzchu chyba. Taki szaro-bury, siedział pod stołem, zaraz naprzeciwko zoologicznego. Reaguje na wołanie, bo obeszłam jeszcze parę razy rynek w poszukiwaniu innych kotów i trochę przestraszyłam się, że mi uciekł, ale zawołałam "kici-kici" to leciał 8O Dałam mu jeść (chyba jest dosyć wybredny, albo był akurat najedzony, bo jak dałam mu jakąś puszkę z lidla to nie chciał, dopiero jak zaopatrzyłam się w moją ulubioną karmę dla kotów - czyli purinę pro plan + animondę carny to ruszył coś :lol: ), trochę chamsko sypnęłam, bo nie miałam gdzie i na ziemię to mu wysypałam :oops: ale dzisiaj jestem troszkę lepiej zaopatrzona, bo mam tacki (z wedla co prawda, ale innych nie miałam). ;)
Ostatnio edytowano Pt lis 06, 2009 17:44 przez Capriccio, łącznie edytowano 1 raz

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Pt lis 06, 2009 17:37 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Istna, super wieści z tym tomografem. Rudolf to debeściak, wiadomo :mrgreen:
Pixia trzymam za maluchy :ok: To te schronowe? Kurde, ja chcę po niedzieli wyciągać coś ze schronu...
Kya, Menel po prostu potrzebował piedestału dla swojej Szanownej Kociej Osoby :D

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pt lis 06, 2009 18:46 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Wlasnie ciotka agiis dostarczyla mi poidlo od Istny. Oczywiscie chcialam szybko wyprobowac no i wisze nad nim jak jaka zmora bo nie wiem co do czego :evil: Ani gdzie filtr sie zaklada ani ile i gdzie wode wlewa.Ma ktos instrukcje obslugi? :evil: To jest takie cudo: http://mruczenie.files.wordpress.com/20 ... towana.jpg

kya

Post » Pt lis 06, 2009 19:21 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Coś ciotka Istna mówiła że to lekko skomplikowane...mam nadzieję że żadna część nie tuła mi się po bagażniku :mrgreen:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt lis 06, 2009 19:31 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

:oops: Zawstydzacie mnie dziewczyny, ja chętnie pomagam, jak tylko mogę. Pan doktor z Wrocławia bardzo sympatyczny. Już wszystko potwierdzone i mam nadzieję, że koteczka sobie poradzi ze stresem związanym z podróżą. Będzie dobrze.

Kya poszukaj instrukcji w necie, ja też mam takie poidełka, ale pudełek do nich nie zachowałem niestety. Jakby był na prawdę problem, to jakoś Ci pomogę może telefonicznie.
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Pt lis 06, 2009 20:03 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Szukalam w necie instrukcji :evil: Powiedz ty mi tylko gdzie ten filtr sie wklada Bo wode to chyba tu gdzie strzalka,nie? Ile litrow?
Obrazek

kya

Post » Pt lis 06, 2009 22:01 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Nie, wodę od dołu, zupełnie odwrotnie, tam gdzie taka sprężynka jest, to ją się wciska, przekręca i już wodą można napełniać. Tego z góry nie ruszaj, ma być dokręcone, a filtr w przedniej części tej okrągłej miseczki, na którą się nakłada kopułę.
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Post » Pt lis 06, 2009 22:02 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

aha, wody do oporu, ok. 3 litry wchodzi, o ile się nie mylę
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Post » Pt lis 06, 2009 22:25 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Agrrrrr......wrrrr...Moglbys jakies fotki pogladowe zrobic bo dalej nie ogarniam:)

kya

Post » Pt lis 06, 2009 22:35 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Niestety nie mam teraz aparatu. Pożyczyłem do fotografowania tymczasów. Zdzwonimy się jutro jakoś, jak będziesz miała sprzęt pod ręką i postaram się wytłumaczyć, OK?
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Post » Pt lis 06, 2009 23:03 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

kya pisze:Agrrrrr......wrrrr...Moglbys jakies fotki pogladowe zrobic bo dalej nie ogarniam:)

:ryk: Fontanna Kya przerosła. A mnie przerósł tort - jak to się da zjeść to będzie fajnie. Bo wyglądać to on nie wygląda. Albo lepiej - wygląda jak ja w wersji Quazimodo :ryk:

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

[poprzednia][następna]