Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 05, 2009 22:39 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Mam bardzo złe wieści od Pyzy :(:(:(
Jak byłyśmy z nia u weta to została pobrana jej krew , dostała duzo kroplówki , niestety ma bardzo złe wyniki i cały czas wymiotuje mimo codziennych leków i kroplówek :(:(:(

Przed chwila dzwoniła Ilona u której jest Pyza ze jest bardzo chłodna , ona odchodzi :(:(:(

Tika jest tak bardzo dzika że niestety pogryzła i podrapała Misie a Frotka i Amelka tez sie wycofują :x Nie daje rady ich wszystkich miziać a jeszcze musze ludziom psy wyprowadzac itp zajecia mam poza domem , bardzo Was prosze o pomoc w oswajaniu dziczków bo one nie mogą u mnie zostać :x

Tekila jest juz po sterylce i bardzo płacze w klatce do wybudzeń :twisted:

Psotka dostała nie dawno zastrzyk przeciw bólowy i nie ma zabardzo apetytu ale podałam jej strzykawka conva ...

Na jutro jestem umówiona z Pania z Katowic w sprawie Mimi i zobaczymy moze to ten domek ???

A czemu nikt nie pyta o piekna Semi , Frotke , Amelke , Tigre , Tekile one tak bardzo pragna mieć swój domek ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lis 05, 2009 22:43 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Mimi akrobatka :D Tika :1luvu: :1luvu: jest piekna! dokladnie taka, jak uwielbiam najbardziej! :1luvu: :1luvu:
Justa, to co podajesz to tylko groszowe wydatki na jednego kota, a razem suma jest szokujaca!
Tak jak to cioteczka Luinloth napisała: Drogie Mruczki ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Ktos tu wczesniej pytal co u Alinki... Ja tez bym chciala wiedziec, zobaczyc jakies nowe fotki kotenki... Pewnie sporo urosla i zmienila sie nie do poznania! Brakuje mi tej malej, wiecznie rozmruczanej, jednoczesnie skromnej kociej istotki :1luvu: Justa, jak mozesz, to napisz maila do Duzych Alinki zeby sie odezwali. Tesknimy za nia!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 05, 2009 22:48 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

szkoda Pyzy... :( Jest naprawde az tak zle? Czy jeszcze mozna cos dla niej zrobic? Pocieszajace jest chociaz to, ze ostatnie swoje chwile spedzi w cieplym domu, otoczona troskliwa opieka dobrego czlowieka, nie bedzie sama!

Kociara82

Post » Pt lis 06, 2009 1:24 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Jeju :cry: Pyzuniu :cry: Trzymam kciuki za Ciebie kociaczku
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lis 06, 2009 1:41 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

A ja, jako ze dostałam pozwolenie od Justynki (w końcu jam rodowita tyszanka :twisted: to sie podepnę pod tyskie mruczki :twisted: ) :D pochwale sie co za małe czarne 2letnie mam na DT :D Oto moja mini puma Miauczerek vel Rian, który uwielbia atakowac aparat, szczególnie smycz do niego przyczepiona :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 06, 2009 8:00 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh śliczną pumę masz :1luvu: na tymczasie. Czy szukasz dla niej domku?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pt lis 06, 2009 10:33 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

miłka pisze:Caragh śliczną pumę masz :1luvu: na tymczasie. Czy szukasz dla niej domku?

Dokladnie tak :) Szukam cudnego DS, ktory zechce takie cudko czarne :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 06, 2009 10:39 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh,
napisz treść ogłoszenia i allegro dla pumy zrobię.
Śliczna kicia.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 06, 2009 10:40 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

czy wiadomo co z Pyzą?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pt lis 06, 2009 11:26 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Petka-P1 pisze:Caragh,
napisz treść ogłoszenia i allegro dla pumy zrobię.
Śliczna kicia.

Petko :1luvu: :1luvu: Jesteś wspaniała :) Ja niestety talentu do ogłoszeń nie mam, wiec to trochę potrwa, nim spłodzę jakaś sensowna treść ;) :twisted: Jak tylko mi sie uda, prześlę na PW :)

A tymczasem, ja również pytam jak Pyzia?? :?
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 06, 2009 18:02 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Kicie, no nie chorować! :ok: :ok: :ok: za wszystkie mruczki

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pt lis 06, 2009 20:32 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Pyzunia nadal żle , dostaje kroplówki i zastrzyki ale czy przeżyje :x

Przed chwilką do adopcji pojechała Mimi , zamieszka w Katowicach i mam nadzieje ze jej domek sie tu odezwie :)

Byłam tez dzis u weta z Psotka i dostała kolejne zastrzyki , w czwartek jade ż nia do Katowic do dr Gierka na zdjęcia szwów ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lis 06, 2009 20:38 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Pyzunia walcz! :piwa: zdrowko wszystkich Tyskich Mrusiow :)

Caragh to naprawde czarne cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam fiola na punkcie dokladnie takich czarnych perelek :) Uwielbiam, kocham do szalenstwa czarnuchy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Buziak w lepeczek sliczny i niech domek sie szybko zjawi, nim inny zwinie sprzed nosa taki skarb!

Kociara82

Post » Pt lis 06, 2009 21:17 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Siemanko :) mamy jedno pytanko, dzisiaj Kiddo został sam w domu na ok. 5h, (wczesniej tez zostawal, ale na krocej) po przybyciu do domku.. okazalo sie ze kuweta pusta, a w naszym kocu w pokoju ... kupka ;p i nasiurane. nie wiemy czy to z tesknoty czy co? czy jest jakis sposob zeby tego unikac? pomozcie :) a pozatym Kiddowski ma sie bardzo dobrze :) futerko juz blyszczy i rosnie nam maly szatan :P to ze uwielbia brykac sie nie zmienilo :)) i w dalszym ciagu wlazi nam na glowe :)) pozdrawiamy i czekamy na jakies informacje. KAsia, Marcin i Kiddo.

kaasiek&kiddo

Od: Wto paź 13, 2009 11:52

Post » Pt lis 06, 2009 21:37 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Ooo, wieści o Kiddo :D
Wczoraj zrobiłyśmy kilka ogłoszeń.
Postaramy się o więcej.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]