Suka się zreflektowała dopiero na widok swojej pani idącej w podkasanej sukience w wodzie w stronę piłki i dopiero wtedy popłynęła ... nie wiem czy na ratunek pani czy żeby ktoś jej nie zabrał piłeczki
Sama widzisz Kasiu jaki świat jest mały.... ciekawe kiedy Asia zauważy Cię w naszym wątku – urodzin Chocuni nie zauważyła bo akurat wczoraj nas nie odwiedziła a tam nie zmieniałam tytułu wątka – byli tylko Goście, którzy sami zauważyli podpis i że pojawiła się w nim linijka wieku zamiast banerka o głosowaniu...
Ciekawe kogo jeszcze znasz z koleżanek Asi?
Właśnie po tym spotkaniu z NSDTR ze zdjęcia powyżej w kawiarni spotkałam Ewę...
Spotkałam Ją też na innym forum FCR gdy wspólnie z kim innym uczestniczyłam w akcji pomocy psince i Znajoma zrobiła zdjęcie Choculi i wkleiła je do odpowiedniego wątka

więc mezalians towarzyski popełniałyśmy wielokrotnie
Magda mojego bloga niestety już nie ma....
Prowadziłam go codziennie przez półtora roku gdy Choco była malutka, częściej bywałam w internecie, szukałam i potrzebowałam różnorodnych porad.
Po pewnym czasie zarejestrowałam się na forum najpierw jednym potem drugim. Całe szczęście że chcąc ułatwić śledzenie nowości w blogu Koleżankom i Kolegom z forum kopiowałam dla Nich na swoje wątki dość dużo swoich zapisków.
Potem odszedł Mruczuś... Nie myślałam wcale o blogu, który zaczął się jako wspominanie Jego historii. Kiedyś miałam nostalgiczny nastrój i chciałam sobie poczytać własnego bloga ale okazało się ze został przez system automatycznie wykasowany po braku aktywności przez pół roku.... nie dostałam żadnej informacji że tak się stanie, regulaminu nie doczytałam albo o tym zapomniałam.