Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze: Zaraz sprawdzę jeden potencjalny dom, ale to kropla w morzu...
Never pisze:Możemy wklejac na wątku zjęcia kotów z kwarantanny - jeśli ktoś by się tego podjął, ja mogłabym przeklajac posty na pierwszą stronę.
atrophy pisze:Megana pisze: Zaraz sprawdzę jeden potencjalny dom, ale to kropla w morzu...
Zawsze to coś. Może potencjalny domek też komuś opowie o tych kotach, a ten ktoś kolejnym osobom? O to tu chodzi przecież.Never pisze:Możemy wklejac na wątku zjęcia kotów z kwarantanny - jeśli ktoś by się tego podjął, ja mogłabym przeklajac posty na pierwszą stronę.
Never, podjął wklejania?
atrophy pisze:Mogę wklejać, obrabiać, nie ma problemu. Ale trzeba by mi te zdjęcia wysyłać, uczestniczyć w robieniu zdjęć psychicznie nie dam rady, wizyta w schronisku nie wchodzi w grę w moim przypadku
mpogorzelski pisze:I opis:
Na jednym filme są psy - przekochane, jeden nie widzi (tak smiesznie przekrzywia główkę), drugi to trójłapek. Na pewno zasługują na dom - są bardzo spragnione czlowieka i ufne. Trójłapek w schronisku jest zestresowany - wychodzi z budy skulony, on nie powinien tam byćNiewidomy piesek jest spokojny i pogodny, garnie się do człowieka. Brązowy duży bardzo chce się bawić z człowiekiem i robi wszystko zeby zwrócić na siebie uwagę - co widać na filmie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 90 gości