Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia dusza pisze:OK rozumiem. A jak z wydajnością? Na to też trzeba patrzeć
Kocia dusza pisze:Nie - wiem, że super karmy się nie kupi. Chodzi mi o to, w jakim tempie schodzi 20 kg suchej, a w jakim 20 kg mokrej.
fresto pisze:Przelałam 50 zł. Pisać mi na PW przypomnienie bo ja zapominalska jestem]
katgral pisze:Kocia dusza pisze:Nie - wiem, że super karmy się nie kupi. Chodzi mi o to, w jakim tempie schodzi 20 kg suchej, a w jakim 20 kg mokrej.
aha, no tego to nie wiem :/
EWAR czy możesz ustalić prosze zapotrzebowanie na karmę?? żebym mogła jakoś składać powoli zamówienie???
PONAWIAM PYTANIE CZY KTOŚ SIE DOŁĄCZY ŻEBY KOTY MIAŁY CO JEŚĆ W CZASIE ZIMY????
DLA OSÓB KTÓRE SĄ TU PO RAZ PIERWSZY CAŁA SYTUACJA JEST OPISANA NA PIERWSZEJ STRONIE W PIERWSZYM WĄTKU
katgral pisze:Kochani
przepraszam za milczenie i opóźnienie, ale w pracy miałam/mam urwanie głowy a teraz finalnie wylądowałam służbowo w warszawie :/ wracam w środę wieczorem w czwartek zadzwonię do jarkam aby ustalić możliwość odbioru karmy, którą również w czwartek zamówię
jarekm pisze:katgral pisze:Kochani
przepraszam za milczenie i opóźnienie, ale w pracy miałam/mam urwanie głowy a teraz finalnie wylądowałam służbowo w warszawie :/ wracam w środę wieczorem w czwartek zadzwonię do jarkam aby ustalić możliwość odbioru karmy, którą również w czwartek zamówię
A dzisiaj piątek i nikt nie dzwonił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości