Zakocona ...dziękuję
A ja robię postępy aż z wrażenia zaraz dzwoniłam do IKA6

heheh
Wczoraj jak pisałam w gruncie rzeczy po całym dniu polowań wizyty u weta , suma sumarum ostatecznie pozwoliłam sreberku wrócić do siebie zostawiwszy jej otwartą rowerownię:)
Dzisiaj poczekałam do 16:00 choć przyznam korciło mnie już od rana pójść zobaczyć co tam się dzieje ale wytrzymałam do 16:00
Jak pisałam sreberko jeszcze wczoraj wybyło na drzewko , ale w nocy musiało tam wrócić i to nie samo

bo całość jedzonka była spałaszowana , kontenerek wywrócony widocznie jak któreś wyjadało z niego resztki karmy to musiał się wywrócić, ale to nic.
Poszłam pod drzewko , patrzę wystaje z domku główka kudłatego a sreberko właśnie od strony mojego podwórka na moje wołanie przeciskuje się przez dziurę w płocie , pokazalam im jedzonko jednak nie dałam heeh bo już miałam swój plan uknuty

otóż chyba były bardzo zdziwione że nic im nie dałam tylko dawaj z powrotem na podwórko pod rowerownię tam stanełam i wołam, patrzę napierw sreberko weszło na podwórko, za nią po chwili kudłasek, zaczełam machac puszczeczką wziełam miseczkę i na krześle zaczełam im nakładać jednocześnie wołając je

Potem wziełam jedzonko i wniosłam do rowerowni mówiąc do nich no chodcie jeść

i odwróciwszy się w tył zaczełam wracać do domku, doszłam do ganku ak zauważyłam maszerujące sreberko a tuż za nią kudłaska do rowerowni , sreberko obeszło ją z boku sprawdzając za ścianą co tam stoi natomiast kudłasek wszedł do środa a po chwili i sreberko , zadzwoniłam przejęta do IKA6 siedząc na tym zimnym ganku bo nie chciałam je płoszyć wychodząc a dodam że właśnie miałam jechać do banku

tak że zamiast sprawy banku , dokonałam sprawy kociąt bo bank mi zamkneli

Tak że kolejny krok za nami, kociaki wiedzą że tam maja jedzonko , budkę do spania, 2 fotele do dyspozycji z poduszką.Oby wzieły to za akt wielkiej przyjażni pomiędzy nami hehehe, a to wszystko co robię to z myslą o nich i dla nich

Teraz wiem jedno że MOJE KOCIAKI to nie tak całkiem dzikusy są, to koty kanapowe którym wystarczy podać pomocną dłoń