Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 05, 2009 11:10 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:Nie doczytasz!Byłam na kontroli moczu ,bo ostatnio było tak że,zamiast PH moczu zmniejszyć się to było większe i pojawiły się sturwity :( Po ścisłej diecie (urinari li i wyłącznie przez dwa tygodnie)dzisiaj ponowne badanie i czekamy do 13 na wyniki!!
Jakieś kciuki czy cóś,już sama nie wiem od sierpnia tak walczymy i efektów nie widać :(

forumowe kciuki zawsze pomagają :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lis 05, 2009 11:12 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:Bo mnie do weta zabrała,sioo mi ukradli!!!Do psa porównali a czy to moja wina że,ja lubię na smyczce zwiedzać świat no powiedz Inusiu?
Miałka Oburzona

A co, tylko psy mogą na smyczce? Ja też mam smyczkę
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lis 05, 2009 11:17 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

I jeszcze mam szeleczki do tego,czerwone .Duża mówi że,ładnie mi w czerwonym :oops: .Jak kotek lubi ,to mu wolno na smyczce chodzić,prawda.Kiedyś wychodziłam z Dużą na spacerki ,ale teraz już nie,tylko na balkonik Duża mnie wypuszcza :oops:
Miałka informująca :P
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lis 05, 2009 11:19 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

trawa11 pisze:
kotka doroty pisze:Nie doczytasz!Byłam na kontroli moczu ,bo ostatnio było tak że,zamiast PH moczu zmniejszyć się to było większe i pojawiły się sturwity :( Po ścisłej diecie (urinari li i wyłącznie przez dwa tygodnie)dzisiaj ponowne badanie i czekamy do 13 na wyniki!!
Jakieś kciuki czy cóś,już sama nie wiem od sierpnia tak walczymy i efektów nie widać :(

forumowe kciuki zawsze pomagają :ok: :ok: :ok: :ok:

To trzymaj mocno,mocno :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 05, 2009 11:19 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:I jeszcze mam szeleczki do tego,czerwone .Duża mówi że,ładnie mi w czerwonym :oops: .Jak kotek lubi ,to mu wolno na smyczce chodzić,prawda.Kiedyś wychodziłam z Dużą na spacerki ,ale teraz już nie,tylko na balkonik Duża mnie wypuszcza :oops:

Ja też mam czerwone szeleczki :) Ale na razie nawet na balkon nie chcę, bo zimno

MaryLux

Post » Czw lis 05, 2009 11:28 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Ja bym poszła,ale Duża powtarza jak zacinająca się płyta - nie bo zimno,nie,bo zimno,eech z ta Dużą :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 05, 2009 12:03 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:Ja bym poszła,ale Duża powtarza jak zacinająca się płyta - nie bo zimno,nie,bo zimno,eech z ta Dużą :roll:

Miałka, tym razem Duża wyjątkowo ma rację. Jest zimno. Sprawdziłam, bo wczoraj jeździłam do japońskiego weta
Kulka

MaryLux

Post » Czw lis 05, 2009 12:28 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

A u mnie słoneczko świeci,wiem bo dzisiaj jeżdziłam do weta,a Ona nie chce mnie na balkon wypuścić :x
Miałka niezadowolona
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 05, 2009 12:29 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:A u mnie słoneczko świeci,wiem bo dzisiaj jeżdziłam do weta,a Ona nie chce mnie na balkon wypuścić :x
Miałka niezadowolona

Słońce świeci, ale i tak jest zimno, wiem, bo Duża otworzyła na chwilkę balkon
Inka

MaryLux

Post » Czw lis 05, 2009 12:31 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:I jeszcze mam szeleczki do tego,czerwone .Duża mówi że,ładnie mi w czerwonym :oops: .Jak kotek lubi ,to mu wolno na smyczce chodzić,prawda.Kiedyś wychodziłam z Dużą na spacerki ,ale teraz już nie,tylko na balkonik Duża mnie wypuszcza :oops:

strasznickie rzeczy tu wypisujecie, kolerzanki! ja latem codziennie wychodzę na szeleczkach i smyczce na spacerek - tylko tak mogę wyprowadzać Dużą. Szeleczki mam czerwone a smycz czarnom rozcionganom. I nie jestem jak pies, wypraszam sobie z całom siłom ! Miałeczko, nastepnym razem ugryź do krwi za takom zniewage !

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw lis 05, 2009 12:32 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

No dobrze,to już nie pójdę na ten balkon,położę się na kocyku i będę drzemać :)
Miałka rozsądna :P
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 05, 2009 12:33 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:No dobrze,to już nie pójdę na ten balkon,położę się na kocyku i będę drzemać :)

I co Ci się przyśniło?

MaryLux

Post » Czw lis 05, 2009 12:34 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

annette88 pisze:

strasznickie rzeczy tu wypisujecie, kolerzanki! ja latem codziennie wychodzę na szeleczkach i smyczce na spacerek - tylko tak mogę wyprowadzać Dużą. Szeleczki mam czerwone a smycz czarnom rozcionganom. I nie jestem jak pies, wypraszam sobie z całom siłom ! Miałeczko, nastepnym razem ugryź do krwi za takom zniewage !

Meluniu a kogo ona ma ugryżć do krwi mnie czy weta?Bo jak mnie to ja protestuję!
Duża od Miałki :lol:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 05, 2009 12:35 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

MaryLux pisze:
kotka doroty pisze:No dobrze,to już nie pójdę na ten balkon,położę się na kocyku i będę drzemać :)

I co Ci się przyśniło?

ciiiiii Ineczko,Miałeczka śpi,jak wstanie to ci opowie co jej się śniło,ciiii :D
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 05, 2009 12:36 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:
MaryLux pisze:

I co Ci się przyśniło?

ciiiiii Ineczko,Miałeczka śpi,jak wstanie to ci opowie co jej się śniło,ciiii :D

To niech jej się przyśnią góry pysznego amciaku

MaryLux

[poprzednia][następna]