Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dragonfly.87 pisze:zapraszam na bazarek do podziału na Kitka u mirki T, Kocią Dolinę i moją Mru, dodałam także Was, bo mirka powiedziała, że ciężko u Was:
viewtopic.php?f=20&t=102890&p=5144159#p5144159
kotek72 pisze:Bardzo dziękuję za odzew.
Dragonfly,dziękuję za bazarek.
Chciałabym też podziękować mirce_t za podpowiedź,że u nas ciężko,tak jest naprawdę![]()
Jak na razie choruje Lili,dostała caniserin,kroplówkę i antybiotyki.Leczymy na krechę bo zabrakło finansówJutro kolejna wizyta i kolejny wydatek.Mogłabym chodzić i 10x dziennie byle tylko kotkom pomogło...
Rudasek nie do końca wyleczony i albo zaczyna się coś dziać(oby nie)albo małemu zaczyna złazić w końcu katar.On jutro tez zaliczy weta.Nadal bardzo,bardzo prosze o kciuki...
A mojej kochanej pani Krysi chciałabym podziękować bardzo,bardzo serdecznie,że mnie wspomogła i cały czas mi pomaga i wspiera na każdym kroku.Dla pani,pani Krysiu
no to czekamy na wieści i jeszcze raz DZIEKUJE BARDZO ZA POMOCkotek72 pisze:Dziękuję bardzo za pomoc![]()
A u nas po nocy-Lili zaszyła sie w jakimś kącie i nie mogłam jej znalexćObjawiła mi sie jakąs godzinkę temu...
Nadal nie je,wezmę dziś od weta kroplówki i pomimo,że wet u siebie jej podaje,będę jej też podawała w domu.Jest biedniutka,oby jej się udało.
Wycieczkę do weta mamy po południu,idzie Lili i rudy Tofik.
Po powrocie dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości