Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Śro lis 04, 2009 23:00 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Jeśli mogę przywieźć Liliana, to będę. NA PEWNO !!!

A poza tym to nie wiem, co ona bredzi. Niech sama się ustosunkuje.
Ja tu tylko oferuję flaszkę :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 04, 2009 23:08 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:Jeśli mogę przywieźć Liliana, to będę. NA PEWNO !!!

A poza tym to nie wiem, co ona bredzi. Niech sama się ustosunkuje.
Ja tu tylko oferuję flaszkę :oops:

Jesli Liliana zabierzesz z powrotem, to OK :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lis 04, 2009 23:11 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

E tam, nie udawaj że nie rozumiesz :roll:
TERAZ TOBIE PRÓBUJĘ GO WCISNĄĆ :rudolf:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lis 04, 2009 23:18 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:E tam, nie udawaj że nie rozumiesz :roll:
TERAZ TOBIE PRÓBUJĘ GO WCISNĄĆ :rudolf:

:mrgreen:

Łozumiem...

Ja sobie obiecalam, ze jako ostatniego kota wezme kota niewidomego :oops:
Zreszta...
Wiesz, ja geriatria jestem...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro lis 04, 2009 23:20 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Nie no, oczek to mu wydłubywać specjalnie chyba nie mam serca :roll: ...
:wink:

Wielbłądzio

Post » Śro lis 04, 2009 23:24 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:Nie no, oczek to mu wydłubywać specjalnie chyba nie mam serca :roll: ...
:wink:

:ryk: :ryk: :ryk:

Nie wpadlam no to :oops:
Patrz... Jestes Wielka!!! :ok:

A tak czy inaczej - moze sie z Marcelibu zabierzesz?

Dorota

Post » Śro lis 04, 2009 23:46 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

No, no! Kawał czasu!

Gratulujemy :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw lis 05, 2009 8:55 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Ale Wam fajnie dziewczyny. :kotek:
Zazdraszczam, i życzę miłego spotkanka. Wielbłądku, nie strasz Liliankiem, bo Dorota się zarygluje, albo co.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 05, 2009 9:20 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:W sobotę. Z kotem :mrgreen:
Białe, różowe, czerwone ? Bo kupiłam aż cztery :oops:

PS. To może chociaż Namola?
Miałby Ci kto barankować cycki i wpijać pazury w tłuszcz na udach (chyba że nie posiadasz. tego drugiego rzecz jasna (tłuszczu znaczy się, nie ud) :wink: bo pierwszego to nie posiadam tylko ja :oops: :( wtedy same cycki)

Różowe. Bez Lilian i bez Namola :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 05, 2009 19:06 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

OK.

Z Tadeuszem :mrgreen:
:strach:

Wielbłądzio

Post » Czw lis 05, 2009 19:21 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:OK.

Z Tadeuszem :mrgreen:
:strach:

Nie-nie. Sama. Z różowym. Bez ŻADNEGO kontenerka, transportera itp. 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 05, 2009 19:23 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

OK. Tadzik będzie na szelkach.

Wielbłądzio

Post » Czw lis 05, 2009 22:17 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Widzę, żeś bardzo zdesperowana jest w sprawie Tadźki :twisted: :roll:

Jakoś wcale się Tobie nie dziwię :wink: :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lis 06, 2009 8:32 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 06, 2009 18:12 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

*anika* pisze:Widzę, żeś bardzo zdesperowana jest w sprawie Tadźki :twisted: :roll:

Jakoś wcale się Tobie nie dziwię :wink: :mrgreen:

Tobie zaoferowałabym Paluszki (sama mi mówiłaś, kiedy Kretyn miał jeszcze status tymczasa, że takiego jak on nie potrafiłabyś oddać :wink: ...), ale niestety, są już zaklepane dla gattary... Byłabyś może ewentualnie zainteresowana jeszcze kimś innym?

Dla przypomnienia:
Lillek - nim w zasadzie nie mogę dysponować, ponieważ należy do Marcelibu i to ona go dziedziczy :twisted:
Tadzina - wolna (ale obawiam się, że to nie o niej marzysz :roll: )
Nunu-Gumkojad - wstępnie miałam zamiar wcisnąć ją Lemoniadce, ale myślę, że nie robiłaby problemów (tym bardziej, że chyba jeszcze nic nie wie o tym potencjalnym spadku 8))
Pluszynek - przeprowadzi się do Mielca (j.w.)
Dunia - do własnoręcznego odłowienia przez genowefę
Żabuś - wolny - POLECAM, PRAWDZIWY SKARB !!! (tylko żre strasznie dużo...)
Maciej Namolniak - wędruje do Marcelibu wraz z Lichem, na otarcie łez (i barankowanie cycków, ale o to drugie to akurat sama się prosiła :mrgreen: )
Bidzia - wolna - POLECAM, chociaż koślawa i skrzekliwa :wink:
Królewna Chuda Cholera - o ile ktoś zdoła ją przegonić zanim wpakuje się za mną do grobu :roll: :wink: - wolna - tylko nie wiem, czy przeżyłaby moją śmierć :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]