Dorota pisze:Zjadlo.
Wykapalo sie.
I paszlooo do znajomych!
A nie mówiłam...

varia pisze:No chyba nie wolałabyś, żeby poszło do znajomych głodne i brudne.
No, wyjątkowo zgodzę się z Varią...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Zjadlo.
Wykapalo sie.
I paszlooo do znajomych!
varia pisze:No chyba nie wolałabyś, żeby poszło do znajomych głodne i brudne.
varia pisze:Dorota pisze:Zjadlo.
Wykapalo sie.
I paszlooo do znajomych!
No chyba nie wolałabyś, żeby poszło do znajomych głodne i brudne.
aga9955 pisze:ponawiam pytanie o Pastowanego i Grubszego? Co slychac? jak tam chlopaki Monia?![]()
![]()
a zdjecia jakies czy cos?
Marcelibu pisze:aga9955 pisze:ponawiam pytanie o Pastowanego i Grubszego? Co slychac? jak tam chlopaki Monia?![]()
![]()
Sama zobaczysz - mam nadzieję...
aga9955 pisze:Marcelibu pisze:aga9955 pisze:ponawiam pytanie o Pastowanego i Grubszego? Co slychac? jak tam chlopaki Monia?![]()
![]()
Sama zobaczysz - mam nadzieję...
z przyjemnoscia:)))
przemo. pisze:yyy, dzięki Monia, było powiedzieć że "uszy" Młodemu szkodzą, to bym nie przywoziła
Wielbłądzio pisze:A niepotrzebna Ci może jeszcze do tego łóżka przepiękna cerberzyca zwana roboczo Chudą Cholerą...?
Gnieździ mi się toto we włosach, wąsy wpycha do ust, spać nie daje, dosyć mam
aga9955 pisze:wyleczymy Monia zapalenie kupy i mam nadzieje ze choc naa chwile zobacze Twoje kotuchy:)
Prezenty gromadze wiec pytanie co chlopcy lubia jesc najbardziej albo czym uwielbiaja sie bawic:)?
Prezent dla duzej jest niespodzianka![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:A niepotrzebna Ci może jeszcze do tego łóżka przepiękna cerberzyca zwana roboczo Chudą Cholerą...?
Gnieździ mi się toto we włosach, wąsy wpycha do ust, spać nie daje, dosyć mam
Meonik ze mną identycznie spał dziś w nocy. Miał oparte pysio na mojej twarzy. Policzek na policzku. Trochę kuł wąsami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, nfd i 65 gości