Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Mogę założyć wątek na Persji - ostatnio dałam tam ogłoszenie podobnych plaskatych, odezwało się parę chętnych domków, ktoś chciał właśnie taką egzotyczkę.
Jeśli ma rodowód, napisz mi proszę na pw z jakiej jest hodowli, dzięki temu będę mogła jeszcze na forach hodowców dać ogłoszenia (tam tylko rodowodowe ...)
A w ogóle cudna kicia![]()
I moja imienniczka
MariaD pisze:Zasponsoruję plaskatej suche, ale nie wiem jakie. aamms pisze, że intestinal nie jest dobry na problemy z trzustką.
To co słać?
aamms pisze:Jak tam teraz sprawy kuwetkowe?
nadal ma biegunkę czy się trochę uspokoiło?
A co to za świństwo zalega w jelitach?
pytałaś o parafinę albo pastę odkłaczającą?
może warto coś podać? ale ja bym spytała weta..
aamms pisze:A, jeśli chodzi o zęby, jeśli się okaże, że z jakichś przyczyn trzeba będzie sporo ich usunąć, to nie martw się.. mam teraz jedną, a jeszcze niedawno były trzy bezzębne koteczki,,
Wszystkie sobie świetnie radziły i bez zębów.. nawet przy jedzeniu suchej karmy brak zębów nie był przeszkodą..
Avian pisze:Mogę założyć wątek na Persji - ostatnio dałam tam ogłoszenie podobnych plaskatych, odezwało się parę chętnych domków, ktoś chciał właśnie taką egzotyczkę.
Jeśli ma rodowód, napisz mi proszę na pw z jakiej jest hodowli, dzięki temu będę mogła jeszcze na forach hodowców dać ogłoszenia (tam tylko rodowodowe ...)
aamms pisze:MariaD pisze:Zasponsoruję plaskatej suche, ale nie wiem jakie. aamms pisze, że intestinal nie jest dobry na problemy z trzustką.
To co słać?
poczekać na wyniki badań..
Ale jeśli to trzustka to i/d hillsa..
Feluś jedzie na tym już bardzo długo i jakoś się trzyma..
MariaD pisze:aamms pisze:MariaD pisze:Zasponsoruję plaskatej suche, ale nie wiem jakie. aamms pisze, że intestinal nie jest dobry na problemy z trzustką.
To co słać?
poczekać na wyniki badań..
Ale jeśli to trzustka to i/d hillsa..
Feluś jedzie na tym już bardzo długo i jakoś się trzyma..
Dobrze, czekam na wyniki badan i potem zamawiam i ślę.
Do licha, co ja robię w wątku plaskatej![]()
villemo5 pisze:Isadora była karmiona whiskasem!! I miałam przykazane, żeby przypadkiem NICZEGO suchego jej nie dawać, bo mi zasra całe mieszkanie! Na nic były tłumaczenia o dobrych karmach.
Isa ostatnio dostawała 3 razy dziennie po pół saszetki mokrego whiskasa i podobno tym sposobem wyszła z biegunki![]()
A biegunki miała dlatego, że się przejada...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości