OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lis 03, 2009 15:08 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

przed wyjsciem przypomne : koty czekają na dom!!!
fajne koty, jak marzenie albo mnogo marzeń :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto lis 03, 2009 21:09 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

To ja też podrzucę maluszki, co by szybko domki znalazły :D
Niecierpliwie czekam na zdjęcia małej puchatki Moje marzenie, póki co niespełnione... :oops: Może za kilka miesięcy... :roll:

Asiu, wymiziaj od nas całe towarzystwo, z Bomblem na czele :mrgreen:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Wto lis 03, 2009 21:37 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

ASK@ pisze:
Romas pisze:Do gory ,do gory ,bo zageszcza sie u naszej kolezanki ponad miare :-) Najwyrazniej koty w miescie przekazuja sobie ta informacje ,ze ASK@ daje darmowa miche i cieple łóżko i ciagna do niej z kazdego zakątka :-)

Bo ja mam neon FRAJER na czole napisane a w Otwocku sa same czytate koty!!! Jak zobaczy ,przeczyta to leci!

No wiesz....gdyby swiat byl pelen takich "frajerow" to by wogole schroniska nie byly potrzebne i byloby super.Zamiast narzekac ,ze masz neon to postaraj sie zeby inni sie zarazili od Ciebie :-) Albo choc przyklad brali .Wlasciwie to trzeba byc dumnym z tego , ze sie nie jest jak 90% spoleczenstwa co to mowi "kot to sobie poradzi " i sru tego kota na ulice jak tylko cokolwiek nie pasuje....
Brrrr ..jakies chyba mnie za powazne mysli naszly na ten wspanialy watek.
Kocinki w gore prosze ,szukac mi tu domu w te pedy zeby ASK@ niee musiala sie swoim neonem martwic :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Śro lis 04, 2009 0:15 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

Jaka ona podobna do Kotka!
Zaraz podrzucę link znajomej, wiem, że szukała małej koteczki do niewychodzacego domu, może jeszcze miejsce nie jest zajęte?

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Śro lis 04, 2009 7:56 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

fot na razie nie będzie bo nie mam kompa!!!I nie wiem kiedy będe mieć :cry:
Ale dziś Fokus na mój widok wywaliła w klatce brzunio i mruczała jak najeta. Zjadła i znow wołała o głaski. Na chwilę wszedł Bombelek i oboje aż zdebieli na swoj widok :lol: Potem przez kraty obwąchali sie i łapkami zaczepiali. Dzis ją chyba wypuszcze bo wyglada,ze wszystko ok.Nosek i oczki czyste.

Nie powinna siedziec w tym pokoju z BurymPikusiem bo inne koty prychaja na niego i mała strasznie sie boi. Zostawilam drzwi uchylone i Wojcio wpadł i pogonił burasa. Jak wpadłam, to Fokus siedziała w kacie klatki i dostała takich drgawek ze strachu,że wszystko sie trzęsło!!!!Oczki gdzies jej uciekły i ledwo ja uspokoiłam.Własciwie myślałam,że padnie ze strachu. Strasznie mi jej żal.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 8:01 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

Na stronie 81 watku kotów P.Ady jest artykuł o "parach w schronach..."w Linii Otwockiej. Jest tez tam o Jasiu i Daszku :twisted: i o nas czyli Domach Tymczasowych!!!Wszystkich ciekawych zapraszam, a wszystkich "zapartych" :| na propagowanie ideii DT prosze o komentarz na stronie Linii. Nie kryje,że bardzo by to pomogło w naszym grajdołku. Poza tym może rozpleni sie na inne grajdołki bo przecież gazety maja jakis kontakt ze soba!

Kazdy komentarz na tak wiecej ,podziekowanie jest na wage złota :lol: . Prosze więc o dobre słowo!!!
viewtopic.php?t=93740&postdays=0&postorder=asc&start=0
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 12:41 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

nooo,cisza u nas :cry: wszyscy zajeci robotą czy czymś tam innym :lol:
Przypomne maluchy szukaja DS!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 13:52 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

nooo,cisza u nas wszyscy zajeci robotą czy czymś tam innym
Przypomne maluchy szukaja DS!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 14:52 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

podrzuce miziaki choć raczej domku tu nie znjdą :|
I ide do domku.
Jutro relacji ciąg dalszy :!:

Fokus wychodzi z klatki. Ona to taka kluseczkowata dziewczynka :lol: krótkie łapcie,ogonek i nosio i brzunio.A futro robi z niej kulkę :1luvu: Po bokach futerko elegantka pokarbowała sobie prostownica.Widac wiedziała,że na nowe trzeba byc odszykowanym :lol: Prawdziwa kobietka z niej i kokietka.Do zakochania jeden krok i nic domku nie trzeba wiecej!!!
Bombel zaś ma długie,szczupłe łapcie z małymi sztupkami :wink: .A nosio,usteczka i podusie są czarne i błyszczące. Na jego futerku sa takie przesmieszne dłuższe włoski i jak najezy sie, to ogonek wyglada jak nasadzona na doopke szczoteczka do niemowlęcych butelek :1luvu:
Uwielbia sprzatac...po mnie.Jeździ na mokrej terakocie baletowo i olimpijsko :lol: Dobrze,że są sciany bo by kochaś odjechał w siną dal :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 14:53 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

ASK@ pisze:Wy tu sie nie podśmiewujcie bo to nie jest smieszne :twisted: .
Nigdzie wyłacznika do neonu znaleźć nie mogę :mrgreen: bo lampki są energooszczędne i długo pewnie będą sie jarzyc. A u mnie już w innych sektorach rezerwa sie świeci!!! :mrgreen:

A moze tak cegłówką rzucic :wink:

Stłuc, stłuc trzeba koniecznie! (neon) :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 04, 2009 14:54 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

:mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 15:12 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

Proszę nie tłuc tego neonu, bo kto będzie chodził po naszej gminie i szukał sierot, co? :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lis 04, 2009 15:21 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

Agneska pisze:Proszę nie tłuc tego neonu, bo kto będzie chodził po naszej gminie i szukał sierot, co? :mrgreen:

Ja bede szukać dalej :evil: Chodzi o to bym nie świeciła jak głupia by byle gadzina/kocina sobie nie czytała:twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 15:46 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

nie, no w sumie neon potrzebny, żeby ciemności rozświetlać, tylko może owiń jakąś szmatką, żeby się czytać nie dało :wink:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 04, 2009 18:34 Re: OTW-słodziak Bombel i puchacia Fokus!Szukają na cito DT/DS!

Hop po domki kociaki słodziaki!
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

[poprzednia][następna]