Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
markppp pisze:To nie cud i nie jestem aniołem czy kimś tam innym. Poprostu chce pomoc a skoro mam taka możliwość to czemu mialbym tego nie zrobić?!!! Jestem poprostu normalny!!!
kasia86 pisze:O kurcze, to nawet może mi transport też odpadnie?![]()
Nie mam czasu teraz bo idę do pracy, a jak wrócę do będziemy działać.![]()
![]()
![]()
Jeszcze raz markppp bardzo dziękuję za domek dla czarnej.![]()
![]()
![]()
![]()
Już praktycznie widziałam ją znowu na ulicy...![]()
kasia86 pisze:markppp pisze:To nie cud i nie jestem aniołem czy kimś tam innym. Poprostu chce pomoc a skoro mam taka możliwość to czemu mialbym tego nie zrobić?!!! Jestem poprostu normalny!!!
Chciałabym i nie tylko ja, aby chociaż połowa ludzkości była taka normalna!!!
kasia86 pisze:markppp pisze:To nie cud i nie jestem aniołem czy kimś tam innym. Poprostu chce pomoc a skoro mam taka możliwość to czemu mialbym tego nie zrobić?!!! Jestem poprostu normalny!!!
Chciałabym i nie tylko ja, aby chociaż połowa ludzkości była taka normalna!!!
niewiele brakowalo,miala kicia fuksa! Tak sie ciesze, ze ma szanse wszystko sie w jej zyciu lepiej poukladackasia86 pisze: Jeszcze raz markppp bardzo dziękuję za domek dla czarnej.![]()
![]()
![]()
![]()
Już praktycznie widziałam ją znowu na ulicy...![]()
czasem ciezko wyadoptowac malego kociaka, a starszego to juz naprawde problemkasia86 pisze:No tak, bo co innego mały kociaczek, a co innego stara, bezdomna, wyniszczona ciągłymi porodami kotka.
Myszeńk@ pisze:kasia86 pisze:Chciałabym i nie tylko ja, aby chociaż połowa ludzkości była taka normalna!!!
Amen, siostro
Alleluja!Kaprys2004 pisze:Cuda nie cuda, ale anioły są wśród nas. W dodatku normalne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 151 gości