Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe
wyglada na to,ze tak, ale ja go obserwuje, czy cos mu nie jest..bo ze 2 razy kichał dzisiaj rano, ale kiluszków zero.Jak cos to do weta podjade, ale wstepnie na piatek jedziemy Kituni morfologie powtórzyc i Antusia z Peja chce wziac...tez na powtórke, bo zaszczepic by trzeba było, a wyniki były troche słabe, więc musze sprawdzic , czy podciagneły
Antonio zachorował, wczoraj byłam u weta.dostał antybiotyk, plus kontynujemu sculumune i zelazo...Po jednej dawce leku juz lepiej smarcze...no i szczepienie przełozone na później...
Ojej, Toniu Nie choruj już. Dzisiaj wysyłam Wam beta glukan.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Bożenko Ja moich maluszków tez nie moge zaszczepic od dwóch miesięcy, bo jak nie jeden to drugi. Teraz znowu odstawiony antybiotyk i czekamy tydzień...Trelkowe ślipko na razie dobre a bez kropelek juz od piątku, Chili w mojej obecności nie kicha a Misia twierdzi ze kicha....moze ma na nia alergię w koncu to jej kot. Za waszą tu radą (Erin?) kupiłam kociakom immunodol i podaję strzykawką zawiesinkę. Mam nadzieje ze uda sie zaszczepic. Profilaktyka kataru - suche, ciepłe powietrze - jak sie kotu wylegują na gorącym grzejniku to chyba nie ma nic lepszego
Dune, ja polecałam beta glukan, ale te specyfiki są podobne. Ja zazwyczaj dosypuję do mięska, ale rozpuszczać też można i do pysia.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erin No tak - Beta glukan jako substancja czynna, ale immunodol jest duzo tańszy niz cscanomune, które dostałam od weta. A na temat zawartości beta glukanu w kapsułce/tabletce to juz sie tu rozwodziłam hi hi i do niczego nie doszla. Pytalam weta jak to jest ze w scanomune jest 7,5mg betaglukanu/kapsulke a w immunodolu 40mg....i tego i tego dawkowanie 1 dziennie a on....powiedział "hmmmm, prosze sie trzymac zalecen producenta" uha ha. Mój maz orzekl ze z moja nadmierna wnikliwością w kazdy temat jestem upierdliwa i męcząca...No i dobrze - trzymam sie zalecen producenta - daje po jednej dziennie. I czekam na szczepienie z zapartym tchem
Erin pisze:Ojej, Toniu Nie choruj już. Dzisiaj wysyłam Wam beta glukan.
Bardzo Cioci dziekujemy! Antonio miał byc zaszczepiony tydzień temu, ale jak do nas przyjechał miał duza anemie i wet powiedział,ze musimy go wzmocnic...no i teraz załapał..ale i tak jak piszałam troszke dzisiaj lepiej..je...siedza własnie.Podaje mu sculumune...na wzmocnienie i Royala dosypuje do zarełka.Spokojnie.Immunodol podaje kotom np.Milusiowi i Samancie, co by je wzmocnic.A sculumune droga jak cholera jest, wiec daje ja tylko teraz 4 kotom"Antkowi, Peji, Kiteńce i Kaji...Peja ma zmiany pourazowe wewnatrz i wczoraj nie trzymał znów kału biedaczysko i cos mu w oskrzelach swisneło ze 2 razy...taraz ładnie zjada...czyli xle nie jest.Peja poza tym ma przegrody nosowe nie tak i trudno mu "wydmuchac 'giluchy...
Bożenko, wyślę Ci 10 kapsułek. Jedna starczy dla całej gromadki na 2 dni, bo to odpowiednik ok. 30 kapsułek scanomune.
Zdrówka dla futerek!